2777
2789
عنوان

کسی چاره ای برای سادگی داره؟

1741 بازدید | 18 پست

خودم فکر میکنم روراست ام و ساده

علتش اینه عجولم. سطحی نگرم. بمردم اعتماد میکنم. البته نه همه. بااینکه بدخواهم را میشناسم نمیتونم دکش کنم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

همکاری دارم فوق العاده موذی ولی باز گولش را میخورم

میاد خبرچینی من میدونم ولی باز چیزی بهش میگم. چون مظلوم نشون میده. باورم میشه

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ساده هست؟ درمانی داره؟

بی تفاوت باش نسبت به دیگران تا نتونن از سادگیت سواستفاده کنن . بی تفاوت که باشی کسی نمیتونه بیاد سمتت چون سردیت رو میبینه 

دعاکنید‌مشکلمون‌حل‌شه‌تا‌بتونیم‌زندگیمونو‌شروع‌کنیم 🙏💙
همکاری دارم فوق العاده موذی ولی باز گولش را میخورم میاد خبرچینی من میدونم ولی باز چیزی بهش میگم. چو ...

خب شما دونسته داری اشتباه میکنی 

و دیگران به هوش شما شک میکنن اینجوری 

نزار سواستفاده بشه ازت

اسی خوده خودمییی😭

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

حالا من خیلی مهربونم 

و دیگران فکر میکنن ساده‌ام 

وقتی میان سمتم که برام مشکل ایجاد کنن 

جوری برخورد میکنم که ببینن اشتباه کردن

کلا سعی کن رو خودت کار کنی 

من فکر کنم اعتماد به نفست کمه 

اول همیشه به فکر منافع خودت باش 

مثلا بگو تو دلت منافع من اینه پیش این همکار فضول حرفای مهم نگم و تمرین کن نگی 

یا به کسی ک ازت سو استفاده میکنه کلمه نه بگو

فکر نکن با سادگی جذاب تری مردم  از آدمی ک برای خودش ارزش قائل نیست فراری هستن و بیزار

قاطع باش نه بگو به آدمای پرو