2777
2789

میخوام بالا بیارم انقدر مزخرفه

واقعا طلایی ترین دوران کودکی برای ما بود

شاید الان مسخره میکنیم کارتون های قدیمیو ولی به نظرم خیلی خوب بود و بچه هارو پای تلویزیون میخ کوب میکرد

یادش بخیر روز کودک که میشد از صبح تا شب کارتن پخش میکردن 

الان خیلی وقته ندیدم تلویزیون کارتن پخش کنه

زمان ما شبکه ۱ برنامه کودک داشت شبکه دو برنامه کودک داشت

چه روزایی داشتیم ❤️

یه بار روز کودک ما خونه عمه م دعوت بودیم یکی زنگ زد گفت من از صدا و سیما زنگ میزنم رندوم به چند تا شماره زنگ میزنیم از بچه ها بپرسیم چی دوست دارن براشون پخش کنیم داداشم گفت کارتون چوبین (فکر کردیم سرکاریه)

همون لحظه پخشش کردن 😍

حیف چه زود گذشت 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

مسخره شده برنانه کودکا 

جمعه به جمعه فوتبالیست ها میداد همو فیتیله ها 

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلییی مسخره شدن کارتونا

انگار فقط واسه رنج سنی ۸ سال ب بالا تولید میگنن همه رو علمی میکنن فلسفی میکنن داستانی 

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

دقيقا. قبلا خيلي كارتوناي بهتري پخش ميكرد. هم شبكه يك هم دو

جودی ابوت

ان شرلی

دختران کوچک

هایدی

اصلا یه کارتن هایی بود که الطافت دخترونگیمونو بیدار میکرد

شبکه دو شیش صبح بعد از دعای عهد کارتون شروع میشد..

با عجله اماده میشدم تا صبحونه‌مو با کارتون ببینم و بخورم..

بعدم تا 4 غروب منتظر بودم تا دوباره کارتونای شبکه دو شروع بشه

جیره بندی بود😂 آخ یادش بخیر

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

وقتی تلوزیون نمیبینی والکی نظر میدی

خیلی وقت دیگه نمیبینم تلوزیون کارتن پخش کن، پس چطور داری نظر میدی درباره اش

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

مسخره شده برنانه کودکا جمعه به جمعه فوتبالیست ها میداد همو فیتیله ها

اخ یادش بخیر

قصه های مجید

زیزیگولو

دنیای شیرین دریا

خیلییی مسخره شدن کارتوناانگار فقط واسه رنج سنی ۸ سال ب بالا تولید میگنن همه رو علمی میکنن فلسفی میکن ...

صبح تا ساعت دو مال بچه کوچولو هاست اوناهم مسخرس

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊سنم درسته

الان شبکه ها یک جوری تخصصی شده

قرار نیست همه شبکه ها کارتن پخش کنه 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اخ یادش بخیرقصه های مجیدزیزیگولودنیای شیرین دریا

اااوای یادتهههههه....

جودی ابوتان شرلیدختران کوچکهایدیاصلا یه کارتن هایی بود که الطافت دخترونگیمونو بیدار میکرد

ديگه كلي برنامه قصه ما مثل سد و اينا يادمه. 

كوشا و نيكو. 

رد پاي ابي

هم ايرانيش خوب بود هم خارجيش

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.