2777
2789
عنوان

میزان خرچ تون در ماه مخصوصا تو این گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 195 پست

شکر خدا شوهرم در آمدش خوبه خونه و ماشین داریم ی بچم داریم پولدار نیستیم اما تاحالا خداروشکر کم نیاوردیم بیچاره شوهرم از صبح تاشب زحمت میکشه شاعت ۱۲ میاد خونه اما درک میکنم الان ی کارگر کار میکنه بین هفتصد تا دو تومن بهش حقوق میدن ک با این گرونی نمیتونه خرج زنو بچشو بده و شرمنده میشه کاشکی زودی اوضاع خوب شه و کسی شرمنده زنو بچش نباشه🤲

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
خوب پس عزیزم چیزای اصلیو داری خدارو شکر

اره خداروشکر.اگه اینا نبود که نمیتونستیم با این حقوق این همه قسط بدیم.سختیمون تا عیده.بعدش چندتا قسط سبک میشه یه نفسی میکشیم.ولی خب بازم سخته برامون.البته مثلا من کلاس خیاطی رفتم چندساله پول به لباس ندام.همه رو خودم میدوزم.مانتو وپالتو ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چیزای سفتو شل رو قورت نمیده همش باید ابکی باشه .واقعا نمیدونستم که تو ماست اینجوری میشه خوب شد ک ...

اره دیگه عزیزم ماست کلسیم داره پسته علیه سلام😆😆 آهن با فاصله باید آهن وکلسیم را داد کلسیم مانع جذب آهنه

اره خداروشکر.اگه اینا نبود که نمیتونستیم با این حقوق این همه قسط بدیم.سختیمون تا عیده.بعدش چندتا قسط ...

خوش بحال اونی که میگه ما حقوقمون زیاده هر چی بخوایم مخریم پس اندازم میکنیم تا اضافم میاد .کاش داداش منم ازونا بود 😔

خیلی دلم براش میسوزه.بابام نمیذاره که اونا سختی بکشن ولی باز گناه داره.مطمئنم خیلی جیزا دلشون میخواد داشته باشن ولی نمیشه 😢

گردو هم اگه کرم داشته باشه سم میزنن گرایش شما چیه? گیاهپزشکی?

من ۱۰۰۰ تا گردو خریدم حالا هرکدومو میشکنم توش ابیه از بس کپک داره به فروشندش گفتم اینا کپک دارن گفت به من چه لابد پیش خودت اینجوری شده  😢😢😢

من ۱۰۰۰ تا گردو خریدم حالا هرکدومو میشکنم توش ابیه از بس کپک داره به فروشندش گفتم اینا کپک دارن گفت ...

عزیزم اون کرم نیست.قارچه.و یا گردو مونده بوده یا اینکه تو سایه خشک شده و خوب خشک نشده کپک زده.تقصیر شما نبوده.

والا ما ٢نفريم خرجمون تو ماه بدون در نظر گرفتن پول شار ژ و اب و برق و گاز  ٥تومنه اون اقاهه فككنم تو غار زندگي ميكرد ك اينجوري تعجب كرده بود😂

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼

من خودم ۱۰۰_۱۵۰ هزارتومن خرجمه ، الان چندماهه اینجوریم.

نمیدونم شوهرم چقد خرج میکنه برامون دقیق

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

ما دونفریم ی بار خرجو نوشتم فقط خورد و خوراک و پول اژانس وقبض شد1ونیم ....

بدون قسط

بدون مهمون

بدون خرید پوشاک

بدون خرید گوشت ومرغ وماهی گفتم این مبلغو. گوشتو کارت خریدداشتیم....

اعصابم خوردشد ازماه بعدش ننوشتم گفتم ب درک بی حساب خرج کنیم بهتره حداقل نمیفهم چقدر شداعصابم خوردنمیشه...

تازه من زیادم اشپزی نمیکنم یاخوته مامانمم یا مادرشوهر........

یه 
اوفففف  همه چی داری که بابا..😊

میگم که خداروشکر پول به خیلی از چیزا نمیدیم.وگرنه تو این گرونی چطور میتونیم با این حقوق با دوتا بچه کوچیک زندگی کنیم.اولا میرفتیم فروشگاه با ۱۰۰تا۱۵۰ خیلی چیزا میشد خرید.الان دیگه هیچیی نمیشه خرید.خدا بدادمون برسه با این مملکتی که واسمون درست کردن

چرا بعضیاتون میاین تو یه تاپیک از بی پولی مینالید بعد تو یه تاپیک دیگه درآمدتون ماهی 50 تومنه اینجا چکار میکنید طبعا باید الان مسافراتای آنچنانی و تفریح باشید نه تو نی نی سایت 😒

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین