دقیقا همینه.ما هم ۳ و ۱۰۰ قسط داریم.حقوق شوهرمم۳تومنه.ولی خدا روشکر مستاجر نیستم.درمورد خورد و خوراک ...
دقیقا،من بابام سوپر مارکت داره بخدا قسم اصلا جز واجبات نمیبینم ازش پسته بخرم،بااینکه میدونم اگه بخوام بهم همینطوری میده،ماهم میگو نمیخوریم،خواهرشوهر من بهترین چیزا رو داره تو خونش ولی چه فایده مستاجر هستن،تازه به ماهم حسادت میکنه درحالی ک حقوق همسرش پنج شش برابر ماست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خدا اینجوری نیس من شوهرم ماهی کم کم ۱۵ تومن دامدشه مستاجریم ۳ نفرهم هستیم ۴ تومنش رو فقط میخوریم ...
تهرانی کرایه خونت چقدره
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
همه چی از بهترینش.شوهرم وام برمیداره میزاره به حساب دیگش.هم حسابش کار میکنه هم از اون پول قسطاشو میده.بعد که پولش تموم شد باز از یه حساب دیگش وام برمیداره.برا همین سخت نمیگذره بهمون.ولی خوب خیلی از چیزا رو هم پول نمیدیم بهش.مثل سیب زمینی پیاز گردو بادوم میوه و خیلی چیزای دیگه.هم پدرم هم پدرشوهرم باغ دارن.