2777
2789
عنوان

میزان خرچ تون در ماه مخصوصا تو این گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 195 پست
دقیقا همینه.ما هم ۳ و ۱۰۰ قسط داریم.حقوق شوهرمم۳تومنه.ولی خدا روشکر مستاجر نیستم.درمورد خورد و خوراک ...

دقیقا،من بابام سوپر مارکت داره بخدا قسم اصلا جز واجبات نمیبینم ازش پسته بخرم،بااینکه میدونم اگه بخوام بهم همینطوری میده،ماهم میگو نمیخوریم،خواهرشوهر من بهترین چیزا رو داره تو خونش ولی چه فایده مستاجر هستن،تازه به ماهم حسادت میکنه درحالی ک حقوق همسرش پنج شش برابر ماست

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من یک هفته پیش از فروشگاه پرسیدم گفت ۲۸۰. امشب به شوهرم گفتم اگه تونستی ۲۰۰ گرم بگیر که اسیاب ...

عزیزم خیلی هم اصرار نداشته باش پسته بدی بچت بخوره.اگه بدونی این پسته هارو چقدر سم میزنن دیگه اینقد اصرار به خریدش نمیکنی

تو ماست چرااااا? آهنش از بین میره  جدا بش بده با خرما و کنجد بش بده من یااادش بخیر زمان کنکورم ...

اخه چیزای سفتو شل رو قورت نمیده همش باید ابکی باشه .واقعا نمیدونستم که تو ماست اینجوری میشه خوب شد که گفتم و شما اطلاع دادین ممنون 😚😚😚

من گفتم میگو کیلویی ۱۰۰ گلم ما خودمون نمیخوریم به بچه میدیم .تازه یه کیلو واسه ۶ماه بسشه.چون بچه گن ...

اخه ما به بچمون هم نمیدیم.بجاش گردو بادوم کشمش گوشت بلدرچین یا بوقلمون و این چیزا میدیم.اون که یخ زدس دیگه خاصیتی نمیمونه براش عزیزم.

به خدا اینجوری نیس من شوهرم ماهی کم کم ۱۵ تومن دامدشه مستاجریم ۳ نفرهم هستیم ۴ تومنش رو فقط میخوریم ...

تهرانی کرایه خونت چقدره

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
اخه ما به بچمون هم نمیدیم.بجاش گردو بادوم کشمش گوشت بلدرچین یا بوقلمون و این چیزا میدیم.اون که یخ زد ...

گردو کیلویی ۲۵۰ 😥😥😥

وای خدا بسه دیگه حرصم گرفت این تاپیک چیه اعصابم خورد شد چرا همه چی اینقد گرونه 😣😣😣

چند وقت دیگه دیوونه میشیم بخدا .

پارسال بهتر بود 😢😢

الان هرچی از دهنم در میاد بار باعث بانیش میکنم 😢😢😢

چی میخورید

همه چی از بهترینش.شوهرم وام برمیداره میزاره به حساب دیگش.هم حسابش کار میکنه هم از اون پول قسطاشو میده.بعد که پولش تموم شد باز از یه حساب دیگش وام برمیداره.برا همین سخت نمیگذره بهمون.ولی خوب خیلی از چیزا رو هم پول نمیدیم بهش.مثل سیب زمینی پیاز گردو بادوم میوه و خیلی چیزای دیگه.هم پدرم هم پدرشوهرم باغ دارن.