2777
2789
عنوان

میزان خرچ تون در ماه مخصوصا تو این گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 195 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بنظرم همه چیز برمیگرده به سبک زندگی و.توقعات هرکسی،من این مدلی خداروشکر میکنم،یکی دیگه نه حتما باید رستوران بره و تفریح بره،هرماه باید لباس بخره،خوراکی خوب بخوره....حتما داره ک اینارو انجام میده خدا به مالش برکت بده،دلیل نمیشه کسایی مثل ما ک حقوق زیر دوتومن داریم دروغ میگیم یا خرج نمیکنیم،خداروشکر میکنم باهمین حقوق کم تونستیم خونه بخریم اول زندگیمون،درسته همه طلاهامو فروختم و وام گرفتیم ولی حداقل دلم ارومه ک اگه قسط داریم ولی مستاجر نیستیم،من تفکرم اینه ک چندسال اول زندگی سختی بکشیم تا بعدش راحت زندگی کنیم

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون

ماهی ۱۷۰۰ قسط میدیم 

خرج دکترو سونو گرافی و قرص میشه ۳۰۰ 

خرید خونه که نگم .پول قبضا هم هس .این وسط مهمونم میاد .پول بنزینم هس با ماهی ۴ تومنم کم میاد 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

داداشم ماهی ۱میلیون حقوق میگیره ماهی ۱ونیمم قسط میده.وقتی از پس مخرجش بر نیومد رفت پیش مامانم زندگی میکنه .بخدا شبو روزم شده داداشم چون میدونم بهش فشار میاد تازه حقوقشم ۵ماه یکبار میدن اونم نا کامل بازم نصفه .عذابی که داداشم میکشه هیچکس نمیکشه.تازه بچه هم داره .همیشه به مامانم میگم هوای زنشو داشته باش چون داره با این وضع میسازه و جیکش در نیومده.

خدا به همه صبر بده با این اوضاع ریدمان .اعصابم خرابه بخدا 😢😢😢😢😢

وا  من که خریدم کیلویی ۱۶۰ بود

بخدا من یک هفته پیش از فروشگاه پرسیدم گفت ۲۸۰.

امشب به شوهرم گفتم اگه تونستی ۲۰۰ گرم بگیر که اسیاب کنم بریزم تو ماست بدم بچه بخوره گناه داره 😢

بادوم زمینی گرفتم نخورد پدر سوخته🤣 انشالله هرچه زودتر وضع درست شه🙏🙏

کاااااش واسه عید همه نخرن تا بگرده به قبل 95 که باردار بود کیلویی 40-50 بود الان چی شده اگه 15 میلیون داشته باشی و بذاری بانک، سودش پول یه کیلو پسته نمیشه خییییییییییییلی خنده داره مملکت که نیس انگار هیچ مسئولی وجود نداره

بچه ها بنظرم همه چیز برمیگرده به سبک زندگی و.توقعات هرکسی،من این مدلی خداروشکر میکنم،یکی دیگه نه حتم ...

دقیقا همینه.ما هم ۳ و ۱۰۰ قسط داریم.حقوق شوهرمم۳تومنه.ولی خدا روشکر مستاجر نیستم.درمورد خورد و خوراک هم بهترینو میخوریم.مثلا خانمی که گفت میگو کیلویی ۱۰۰.ما نمیگیریم.چون از واجبات نیست.ولی مثلا ما هنوز از روغن نباتی استفاده نکردیم.همش روغن  حیوونی.یا مثلا ماست و خودم میزنم حاضری نمیگیریم.یا رب خونگی خودمون درست میکنیم.البته پدرم باغدارن و خیلیی از میوه ها و سیب زمینی و پیاز و کشمش و این چیزا رو هم نمیخرم.

بخدا من یک هفته پیش از فروشگاه پرسیدم گفت ۲۸۰. امشب به شوهرم گفتم اگه تونستی ۲۰۰ گرم بگیر که اسیاب ...

تو ماست چرااااا? آهنش از بین میره  جدا بش بده با خرما و کنجد بش بده من یااادش بخیر زمان کنکورم مامانم درست میکرد واسم، خخخ الان فقط خاطره شده 😂😂

دقیقا همینه.ما هم ۳ و ۱۰۰ قسط داریم.حقوق شوهرمم۳تومنه.ولی خدا روشکر مستاجر نیستم.درمورد خورد و خوراک ...

من گفتم میگو کیلویی ۱۰۰

گلم ما خودمون نمیخوریم به بچه میدیم .تازه یه کیلو واسه ۶ماه بسشه.چون بچه گناه داره نباید مدیونش بشیم .

از خودمون که گذشت هیچی نشدیم 😥😥