2777
2789
عنوان

میزان خرچ تون در ماه مخصوصا تو این گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 195 پست
وای خدا همه چی گرون شده .بخدا وقتی میرم فروشگاه تنم میلرزه .😣😣

من وقتی فروشنده داره حساب می کنه دعا می کنم با پولم جور دربیاد ضایع نشم چند وقت پیش رفتم ادویه جات خریدم پنج تا ادویه و یه رب شد ۷۰ هزار تومن کم مونده بود گریه کنم 

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینودیگه هممون میدونیم  که یه ماست وخرما وکشمش  وپنیرکم کم پنجاه تومن میشه پس نتیجه میگیری ...

ماست دبه ای۱۵:خرما جعبه ای بالای۱۵؛کشمش کیلو۲۵؛پنیرم۱۸تومن برای بعضیا چیزی نیس برای ما عذاب اوره

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
چجوری واقعا شش تومن خرجتونه؟من همسرم 1800حقوق داره تازه 1200قسط میدیم با ششصد زندگی میکنیم خداروشکر. ...

عزیز دلم وقتی فقط مایحتاج ضروری ماهانه  که از فروشگاه میگیری کم کم یه تومن  میشه چطوری اخه با ماهی 800😐حتما خیلی چیزارو فاکتور میگیرید

آرامشم در این روزها مدیون انتظاریست که دیگر از هیچکس ندارم😊
چجوری زندگی میکنید؟چی میخورید تو رو خدا یه راهنمایی کن شاید ماهم تونستیم کم خرج کردن رو یاد بگیریم ی ...

عزیزم خیلی راحت زندگی.میکنیم درسته یکم سخته ولی خوب خرج الکی و بیخود نمیکنیم،رستوران و تفربح فعلا نمیریم چیز جدیدی نمیخریم،ولی بهمون سخت نمیگزره تا قسطامون سبک بشه....میگن هرکه بامش بیش برفش بیشتر همینه بخدا

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
البته روستا باروستافرق داره جایی که ماهستیم کمتره ازششصدتومن کرایه نیس

تهران پول پيش از هفتاد ميليون شروع ميشه تا يه ميليارد 

أجاره ها كفش از يك ميليون تا ده بيست ميليون

خريد خونه از پونصد ميليون تا شصت هفتاد ميليارد

ماست دبه ای۱۵:خرما جعبه ای بالای۱۵؛کشمش کیلو۲۵؛پنیرم۱۸تومن برای بعضیا چیزی نیس برای ما عذاب اوره

دقیقا قیمتهارودرست گفتی  اره بخدا خیلیارومیشناسم خوراک هرروزشون نون پنیر وتخم مرغ سیب زمینی املته لامصب همیناهم گرون شده

ای دادبراسیری کزیادرفته باشدصیادرفته باشددردام مانده باشد