2777
2789
عنوان

میزان خرچ تون در ماه مخصوصا تو این گرونی

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 195 پست
٩٥١قسط ميدم بابت خريد خونه... خونه اي كه واسه خودم رهن كردم ٥٠رهن دادم ماهي ٤٠٠تومان  شار ژ&n ...

سلام عزیز درامدتون ازکجاس اگر فضولی نباشه، من تهرانم، کارسراغ ندارید برام؟

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
٩٥١قسط ميدم بابت خريد خونه... خونه اي كه واسه خودم رهن كردم ٥٠رهن دادم ماهي ٤٠٠تومان  شار ژ&n ...

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالا خدا شفا بده زود زوددددد منم مامانم مریضه فقط ماهی سه تومن پول دارو و تزریق ویزیته   &nb ...

قربونت برم گلم ممنون 

و همچین مادر شما رو

اللهم اشف کل مریض 

آمین 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

ما ۳ تومن فقط قسطامون میشه.تو مملکت اسلامی از بانک مسکن نزول گرفتیم باید پرداختش کنیم. چندرغاز برامون میمونه نمیتونم خرج کنم میذارم واسه ماه بعد کم میاریم .یه مداد چشم و ریمل جرات نکردم بخرم چون پول کم میاریم واسه ماه بعد .حقوق ماه قبلم ندادن واقعا موندم چه بلایی سرم میاد

خداحافظ نی نی سایت.حداقل دوماه برم از وقتم استفاده مفید بکنم

............اینا رو که فقط نفرین و ناسزا بود

دوما چرا من با حقوق ۱ تومن باید محصولات رو به همون قیمتی بخرم که حقوق ۷ به بالا میخره 

چرا باید از زندگی عقب باشم چرا باید حسرت سفر به مشهد و شمال وشیراز و...همین کشور خودمون به دلم بمونه چند ساله جایی نرفتم حسرت یه پیتزای ۹۰۰۰ تومنی 

نمیدونم چی بگم فقط باید حسرت بخورم تمام اونایی که رفتن  راهپیمایی امروز خیانت کردن در حق من وامسال من

پ ن:دیروز اخبار میگفت همه اجناس ۴۰ ۵۰ ۳۰ ۶۰ درصد گران شده و تولید کننده ها حاظر نیستن کاهش بدن هیچ نظارتی نیس 

خدایا شکرت 
نه عزیزم خونواده همسرم که هیچی،خونواده خودمم کاهی اوقات ک میرم پیششون بابام بهم پول میده دویست تومن ...

اخه بستگی به شهر دارههه واقعا

اصن قیمتا تو تهران با هیچ جایی قابل مقایسه نیست اون روز من با دوستم رفتم رستوران نه چندان لاکچری یه پرس غذا با یه دوغ و سالاد ۱۰۷ تومن شد تازه میگم رستورانش اصن رستوران خاصی نبود یا چند روز پیش تاکسی سوار شدم یه مسیر نه خیلی طولانی رو ۳۳ تومن پول دادم پس نباید مقایسه کرد 

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2
اخه بستگی به شهر دارههه واقعا اصن قیمتا تو تهران با هیچ جایی قابل مقایسه نیست اون روز من با دوستم ر ...

ماهم کرج زندگی میکنیم عزیزم،البته گرونی برای همه هست دیگه مشخص نمیکنه کجا زندگی میکنه ادم

کنجد مامانی و بابایی خوش اومدی به زندگیمون
ماهم کرج زندگی میکنیم عزیزم،البته گرونی برای همه هست دیگه مشخص نمیکنه کجا زندگی میکنه ادم

اره عزیزم میدونم

ولی خب تو تهران خیلی بیشتره من خونوادم تبریزن اونجا اصن اندازه تهران نیست خرجا

ما درامدمون بالاست تقریبا ولی هیچی برامون نمی مونه فقط شانسی که اوردیم قبل گرونی خونه گرفتیم وگرنه تا ده سال دیگم باید بیخیال خونه می شدیم

طومار طولاني انتظارم به اميد خودت يارب. سوال دندانپزشکی داشتید اینجا بپرسید https://www.ninisite.com/discussion/topic/3804499/%d8%b3%d9%88%d8%a7%d9%84-%d8%af%d9%86%d8%af%d9%88%d9%86%d9%be%d8%b2%d8%b4%da%a9%db%8c?page=2

خانوما لطفا برای ما مستاجرا دعاکنین بلکه بتونیم خونه بخریم. شوهرم کارگر بود پول چندماهشو خوردن و ندادن هرچقدرم شکایت میکنه کسی پاسخگو نیست

گرونی تورم بیپولی فقر و فلاکت بیداد میکنه. جوونی و عمرمون با آه و حسرت گذشت

خدایا شکرت                                                       خدایا برای معجزه ای که بهم دادی سپاسگزارم  خداوندا دامنِ همهٔ آرزومندا رو سبز کن آمین

خواهش ميكنم عزيزم 

من ارشد سازه خوندم كارم اجرا هست 

مدتيه كه ساختو ساز واسه خودمم ميكنم البته شريك مالي هم دارم...

والله اگه تهران بودم خب شرايطم سخت ميشد شمال بودن هم حكمت من شد واسه درامدم

چجوری واقعا شش تومن خرجتونه؟من همسرم 1800حقوق داره تازه 1200قسط میدیم با ششصد زندگی میکنیم خداروشکر. ...

عزیزم واقعا چطور ی میتونید اینقدر کم خرج کنید؟به ما هم راهکار بدید.من اقساطم زیاده ماهی حدود3 میلیون  برامون میمونه.واقعا تحت فشاریم.نه مسافرتی نه خرید اضافیی ...همینطوری نفس میکشیم 3تومن تموم میشه.میگم شاید من بلد نیستم درست خرج کنم.