2777
2789

دوستان من بخاطر شرایط کاری همسرم دور از خونواده هامون زندگی میکنیم الان دو هفته مونده به زایمان صبح تا بعدازظهر معمولا خونه تنهام . استرس اینو دارم درد زایمان بیاد سراغم یا پارگی کیسه آب

به نظرتون وقتی کیسه آب پاره میشه باید ترسید و فورا رفت بیمارستان یا میشه با خونسردی کارامو بکنم و برم؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه آبت یدفعه زیاد خارج شد زود برو ولی اگه دیدی کمه در عرض ۲ساعت اینام بری خوبه

من صب ساعت ۷کیسه آبم پاره شد ۱۱.۳۰ دکتر اومد دیگه ظرف یکساعتم.طول کشید برم اتاق عمل

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

نه چرا بترسی بعد پارگی کیسه اب سه چهار ساعت وقت داری خودتو برسونی بیمارستان اصلا هم استرس نداشته باش ساک خودتو نی نی رو هم بزا دم دست که خواستی بری راحت باشی 

آلیس در سرزمین نی نی سایت 😳😳😳

خب چون بستگی داره چقدش تو بار اول خالی شده باشه بهتره که سریع تر بری

ولی دختر داییم کیسه آبش پاره شده بود رفت حمام و دوش گرفت بعد که اوند بیرو من کلی دیگ اب ریخت ازش سریع رفت بیمارستان و اونجا بستری شد.

حالا شما چه کاری  داری بعد از  پارگی کیسه اب مگه؟ ساکت آماده باشه همیشه که سریع بری دیگ 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم

نه اروم باش... چون یهو نمیریزه که اروم اروم میاد....استرس نداشته باش وسایلای بچه و یه دست لباس برای خودت اماده بزار.... حتی هزینه ی بیمارستان رو با خودت داشته بش همه ی مدارکت دم دست باشه... اگه بی موقع دردت گرفت یا ابریزش کردی الکی نگران نشی...وسایلات رو جمع کن به شوهرتم زنگ بزن تو خودت برو بیمارستان اونم خودش رو برسونه سر راهتم به دکترت زنگ بزن وضعیتت رو بگو.... فک کنم دو ساعتی زمان داشته باشی