2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب در هفته های آخر بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 10958 بازدید | 45 پست

بستگی ب مقدار آبی داره ک خارج میشه اگه زیاد بود باید هر چه سریعتر بری بیمارستان. ولی اگه دیدی خیلی کم کم میاد میتونی صبر کنی. خواب بودم و هیچ دردی هم نداشتم و سونو هم گفته بود ۲۰ روز وقتم مونده ساعت ۵ صبح کیسه آبم پاره شده و یه دفه خیلی آب اومد یعنی کیسه آبم بطور کامل خالی شد زودی آماده شدم و رفتم بیمارستان ساعت ۸ و نیم دخترم ب دنیا اومد. امیدوارم زایمان آسونی داشته باشی و نی نی سالم ب دنیا بیاد

فقط اصلاح نیست همین حاضر شدن آژانس گرفتن و رفتن که فاصله خونه تا بیمارستان نیم ساعت راهه

اصلانگران نشوتا۶ساعت خطری نیست منم کیسه ابم پاره شدوتوبیمارستان تادکترم بیاددستگاه کنترل بچه بهم وصل بود بچه حالش خوب بود خیالت راحت

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اول ٣٦ هفته كيسه ي آبم پاره شد البته سوراخ شده بود چون مثل ترشح بود تقريبا اما گرم 

ديگه رفتم حموم وسايلم جمع كردم رفتم بيمارستان تقريبا ٥ ساعت بعدش عمل شدم

جان من سنگدلي دل به تو دادن غلط است بر سر راه تو چون خاك فتادن غلط است
فقط اصلاح نیست همین حاضر شدن آژانس گرفتن و رفتن که فاصله خونه تا بیمارستان نیم ساعت راهه

عیب نداره عزیزم چیزی نمیشه نگران نباش. از الانم ساکتو آماده کن تلفن آژانس هم دم دستت باشه. 

بستگی ب مقدار آبی داره ک خارج میشه اگه زیاد بود باید هر چه سریعتر بری بیمارستان. ولی اگه دیدی خیلی ک ...

مرسی عزیزم یعنی الان تو هفته سی و هشت امکان داره کیسه آب پاره بشه زود نیست؟ 

چند هفتگی کیسه آبت پاره شد الان هفته سی و هشتم امکانش هست؟

البته من همون شب سرشب تکون خوردم ونصف شب کیسه ابم پاره شد سعی کن مواظب خودت باشی.من موردی پیش اومد ترسیدم

نه دیگه بچه کامله برا من توکفشام همه اب بودلباسام خیس خیس

نمیدونم والا مال من شد. ولی من شکمم خیلی پایین اومده بود وقتی شیش ماهه بودم دکتر میگفت امکان داره بچت هفت ماهه ب دنیا بیاد سرش خیلی پایین اومده. همه مثل هم نیستن ولی اصلا جای نگرانی نیست اگه استرس نداشته باشی بچت آسون ب دنیا میاد خودتو ب بی خیالی بزن زیاد فکرشو نکن

[QUOTE=78255711]نه دیگه بچه کامله برا من توکفشام همه اب بودلباسام  آب کیسه آبم همش ریخت رو فرش ...

اره میدونم برامنم شرشرمیریخت فقط شوهرموبیدارکردم ی حوله گذاشتم زیرم توماشین رفتم بیمارستان ساکمم اماده بودازقبل