2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب در هفته های آخر بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 10958 بازدید | 45 پست
بهتره زودتر بری بیمارستان چون دهانه رحم باز شده امکان عفونت رحم زیاد میشه وقتی بری بیمارستان انتی بی ...

بله هرچی زودتر بری بهتره ولی جای نگرانی نیست اصلا واسه بچه هیچ اتفاقی نمیافته

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زن عموم میگفت سز دختر عموم کیسه آبش واژه شده همون لحظه رفته دکتر . بهش گفتن دوازده ساعت وقت دا ...

نه نهایت ۶ساعته برامن اتفاق افتاد

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
زود دوش بگیر و برو. اگه منظورت اصلاحه...  با تجربه دوبار زایمان بهت میگم که اخرا اصلاح بکن همیش ...

فقط اصلاح نیست همین حاضر شدن آژانس گرفتن و رفتن که فاصله خونه تا بیمارستان نیم ساعت راهه

دقیقامنم اواخرا حاملگیم هرشب حموم بوودمو خودمو تمیزمیکردم

من یک هفتست بچم دنیا اومده وای خدا چقدر سبک شدم. همیشه استرس همین قضیه رو داشتم که نکنه تو خیابون دردم بگیره نکنه نتونم اصلاح کنمو...

من قرار بود اختیاری سزارین بشم ۱ روز قبل از موعد سزارینم کیسه آبم‌توی خونه ترکید

من‌جون بارداریم پر خطر بود خیلی استرس گرفتیم و سریع رفتیم بیمارستان 

ساعت ۶ صبح کیسه آبم‌ پاره شد دکترم ساعت ۱۰ اومد عملم‌ کرد

از ساعت ۷ هم درد زایمان داشتم در حد مرگ تا ساعت ۱۰ که سزاین شدم😢

اما در کل شما بعد از پاره شدن کیسه آب ۱ ساعت زمان طلایی داری که میتونی کاراتو بکنی و بری بیمارستان

منتها حرکتهای بچه رو باید زیر نظر داشته باشی خدایی نکرده اگر حرکت نکرد ۱ ثانیه رو هم نباید از دست بدی و سریع باید بری بیمارستان

.Pain🔥you made me a believer