2777
2789
عنوان

اسم بچتونو کی انتخاب کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 146 پست

کلا بحث در این مورد همه جا هست

نباید بگید پدر نقشی نداره. درسته مادر زحمت زیادی میکشه اما اینکه پدرو نادیده بگیرید هم بی انصافیه

اسم هایی که دوس داشتیم رو روی برگه نوشتیم. و بعد قرعه کشی کردیم.و درنهایت اسم عشق زندگیم رو انتخاب کردیم

قرعه به نام همسرم افتاد و من هم راضی بودم

اسم پسر به نظر من خیلی مهمه

اسم دختر هرچی هم باشه اخرش دختره و ناز و ادا اما پسر رو نمیشه هر اسمی گذاشت. این نظر منه

رو اسم پسرا باباهاشون حساسن

بذارید نظر بدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خودم انتخاب کردم 

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
من خودم عاشق اسم سامم اما چندروز پیش خوندم معنی خوبی نداره یعنی ناراحتی مرض بازم خودت یه سرچ کن

کی گفته 😠😠سام به معنی اتش اسم پسر حضرت نوح درزبان لاتین به اسم حقیقت خداوند😠😠

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱

اسم پسر بزرگمو دوتایی انتخاب کردیم سامین پسر کوچیکمو داداشش انتخاب کرد رادین

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
عزيزم معنى اسم سام يعنى مرگ به نظرم بيشتر دقت كن تو انتخاب اسم براى بچت

چرا الکی حرف میزنید کی گفته سام یعنی مرگ؟؟؟؟؟سام به معنی اتش هس 😏

این نیز بگذرد...خدایا بابت همه چی شکرت ♥️🤝🏻🌱
چرا الکی حرف میزنید کی گفته سام یعنی مرگ؟؟؟؟؟سام به معنی اتش هس 😏

توى لغت نامه  ببين

منم اين اسمو دوست داشتم حتى اگه تاپيك هامو ببينى توى نظرسنجى اسمام هم بود

اما بچه ها كه گفتن رفتم ديدم

🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋

من شوهرم خيلي خيلي ب حضرتت علي ارادت داره و دوست داشت اسم پسرم علي باشه ولي هميشه ميگفت انتخاب اسم با خانوممه ولي ي بار بهم گفتش خيلي دوس دارم پسرم علي باشه و من خودم اسم سام دوس داشتم

بعد زايمان هركي پرسيد ميگفت هرچي خانومم بگه ولي من بخاطر ب دلش نمونه اسم اميرعلي رو گذاشتم😊و انقد خوشال شد ك باورش نميشد وكلي بوسيدن

در اينده ايشالا دخترم رو خودم ميذارم مَه رو