2777
2789

بچه ها امروز وقت سرکلاژم بود به خاطر آنفلانزا و تب نتونستم برم 

الان بیمارستان بستریم تبم تا ۳۹ بالا رفت ولی شکر خدا الان بهترم فردا صبح سونو واسه وضعیت جنین دارم خیلی برا بچم نگرانم😢😢😭😭

من خوردم حتی دکترهم نرفتم بحال مرگ افتادم اما خداروشکر بچم طوریش نشد تازه سینوزیت شدیدم داشتم تو محیط سرد و بدی بودم کلا بارداری وحشتناکی داشتم نصیب گرگ بیابون نشه شرایط روحی و جسمی که من داشتم بایک وضعیت تحدید به سقط

عزیزترین کسم نابودم کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز مرتب داروهاتو بخور..نذار گلوت عفونت کنه..تبت رو کنترل کن..من سر بارداری خیلی بد سرماخوردم دوماه افتادم بدجور..همشم تب داشتم..اخرش که سرماخوردگیم خوب شد..آب دور جنین کم شد..مرتب مایعات گرم بخور...مائالشعیر خارجی بخور..آب دور جنین کم نشه..خیلی مراقب باش..کم بشه زایمان زودرس میاره

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊

آب جوش یکم خنک شده،بزار کنارت هی بخور،چارتخمه هم خوبه ب عطاری ها بگی میدن بهت اندازه یک قاشق چای خوری بریز تو فنجون بعد س ۴قاشق غذاخوری آبجوش بریز روش یکم دم بکشه بعد بخور.

من سر بارداری هام همش سرماخورده بودم،دکترم گف بگیر بخور.شب ک میخابیدم سرفه امانم نمیداد،فلاکس چای رو آبجوش یکم خنک شده میریختم میزاشتم بقل تخت،سرفه م میگرفت میخوردم.شوهرم بشوخی میگف مث راننده کامیونا فلاکس چایی میگیری دست شبا.

انشاالله ی نینی صحیح و سالمو توپول موپولی تو آغوش میکشی 😘😘

عزیز مرتب داروهاتو بخور..نذار گلوت عفونت کنه..تبت رو کنترل کن..من سر بارداری خیلی بد سرماخوردم دوماه ...

سابقه زایمان زودرس که دارم این تبم شد برا من درد سر شما به سلامتی زایمان کردین؟

آب جوش یکم خنک شده،بزار کنارت هی بخور،چارتخمه هم خوبه ب عطاری ها بگی میدن بهت اندازه یک قاشق چای خور ...

ممنونم عزیز دلم خدا نینی تو برات حفظش کنه برا نینی منم دعا کنی😘

سابقه زایمان زودرس که دارم این تبم شد برا من درد سر شما به سلامتی زایمان کردین؟

بله عزیز..پسرم 11 ماهشه..اما بارداری سختی داشتم..سرماخوردگی بد..بعدشم آب دور جنین کم شد..هرروز سرم میزدم..اما از مائشعیر خارجی غافل نشو..من همسرم مالتشو برام گرفت دوسه قوطی خوردم آب جنین به حد نرمال رسید..اما با این حال پسرم هول بود بازم زود اومد😄

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊
بله عزیز..پسرم 11 ماهشه..اما بارداری سختی داشتم..سرماخوردگی بد..بعدشم آب دور جنین کم شد..هرروز سرم م ...

آخه عزیزم هفته چند زایمان کردین؟تب دارم میتونم مائشعیر بخورم؟