2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری انفلانزا گرفتن کمکم کنید نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 35 پست

چون خودم سر بارداریم با سرماخوردگی خیلی سختی کشیدم درکت میکنم...سرفه زیاد اصلااااا خوب نیس..داروهاتو سروقت استفاده کن انشالله زودتر به بهبودی کامل برسی و نینی ت هم صحیحو سالم بدنیا بیاد 😍

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه عزیزم هفته چند زایمان کردین؟تب دارم میتونم مائشعیر بخورم؟

از دکترت سوال بپرس..من زمانیکه سونو شدم گفتن آب جنین کمه خوردم..درکل گفتم که حواست باشه..من دوروز از هفته 36 گذشته بود بچم بدنیا اومد

از دکترت سوال بپرس..من زمانیکه سونو شدم گفتن آب جنین کمه خوردم..درکل گفتم که حواست باشه..من دوروز از ...

ای جان عزیزم خدا حفظش کنه فردا میرم سونو ببینم چی میگن بهم ممنونم از راهنماییت😍

ای جان عزیزم خدا حفظش کنه فردا میرم سونو ببینم چی میگن بهم ممنونم از راهنماییت😍

انشالله که خبرای خوب بهت بده و نینی گلت سالمو سلامت باشه😍فدات عزیزم

آره تب و لرز شدید..همین باعث شد آب جنین کم شد...خدا کنه باعث نگرانیت نشم..فقط خاستم حواست باشه..هفته ...

تازه هفته سیزده رو شروع کردم بعد تونستین کم آبی دور جنین رو بر طرف کنید هفته چند زایمان کردین؟

تازه هفته سیزده رو شروع کردم بعد تونستین کم آبی دور جنین رو بر طرف کنید هفته چند زایمان کردین؟

بله گلم ..برطرف شد..مرتب آبمیوه خونگی و دلستر میخوردم..طی ده روز برطرف شد..چهارروزی یکبارم سونو رفتم تا کامل برطرف شد..دوهفته بعد از برطرف شدن این مشکلم کیسه آبم ترکید😂😂

پس شما هفته های بالا مبتلا شدین

بله..نگران نباش ..چون سن بارداریت کمه امکان اینکه آب جنین کم بشه کمتره...آخه جنینت بزرگ نیست. من بچم تکون میخورد سرماخوردم