2777
2789

من دو تا بچه دو و هشت ساله دارم.

دختر بزرگم مدام به خواهرش حسادت میکنه..

هر روز بدتر میشه...شما چیکار میکنید که حسودی و دعوا نباشه؟

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

من دوتا پسر شش ساله و یک سال و نیمه دارم اما حسودی نمیکنن. اینا همش به رفتار خودتون بر میگرده. ببین دوستم کوچیکه هنوز متوجه توجه خاص نمیشه فقط نیاز به مراقبت داره سعی کن به بزرگه بیشتر محبت کنی اون بیشتر توجه میخواد

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چه جوری؟ اخه خیلی کوچکتره به چیش حسودی میکنه

مثلا تا کوچیکه دفتر نقاشی برمیداره..میدوه میگیره من الان اینو میخوام..مداد...کیف..عروسک..میبینم کوچیکه آروم داره بازی میکنه با خودش..میپره یه اذیت اش میکنه که به گریه بیافته..

این برخوردها در حدیه که بعضی وقتها حس میکنم الانه دیگه کنترل انو از دست بدم...

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
من دوتا پسر شش ساله و یک سال و نیمه دارم اما حسودی نمیکنن. اینا همش به رفتار خودتون بر میگرده. ببین ...

قبول ندارم دخترم بیاد پیش من بشینه و بخوابه رو پام پسره مثه جت میاد عقب نمونه منم دوتاشونو بغل میکنم اصلا پسرمم هم یه جور حسودی داره باباش پاش ب من بخوره ک هیچچچچ میزنه حسابی رو پاهاش هههههه😂😂😂

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

من از وقتی دومی به دنیا اومده به بزرگه بیشتر محبت میکنم 

عی میکنم دعواش نکنم

هرکاری برای کوچیکه بکنم یا مثلا کوچیکه کارای دوست داشتنی بکنه میگم دقیقا تو هم این طوری بودی

عین خودت بانمکه قشنگه

بهش مسئولیت میدم  پیش همه خیلی تعریفش میکنم میگم خیلی کمکم میکنه اگه این نبود اصلا نمیتونستم به بچه برم و...

من دوتا پسر شش ساله و یک سال و نیمه دارم اما حسودی نمیکنن. اینا همش به رفتار خودتون بر میگرده. ببین ...

چیکار میکنی شما؟

من تا جایی که بتونم چیزهایی که دوست داره رو براش میخرم..باهاش بازی میکنم..

مثلا شبا قبلا هر شب براش کتاب میخوندم اما الان نمیرسم.درس هم کلا به عهده خودشه.من خیلی کم کمک اش میکنم.

ببینید حسادت بالاخره به وجود میاد در همه بچه ها به قول یک نفر میگفت حسادت یعنی بچه به لحاظ احساسی سالمه که این حس حسادت رو درک کرده ولی این که درش ماندگار نشه مهمه به نظرم حرف زدن صادقانه خیلی جواب میده مثلا اگر کاری رو براز کوچیکتره میکنید که برای بزرگتر سوال شده با دلیل توضیح بدید که چرا اون رفتارو دارید حتی اگر عکس یا فیلمی دارید که اون کارو براش کردید بذارید ببینه و این که همیشه سعی کنید عدالت رو رعایت کنید که هیچکدوم احساس نکنن داره بهشون ظلم میشه هیچ وقت نگید تو بزرگتری اینجا کوتاه بیا یا اون چون کوچیکتره این حقو داره فلان کار رو انجام بده 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
چیکار میکنی شما؟ من تا جایی که بتونم چیزهایی که دوست داره رو براش میخرم..باهاش بازی میکنم.. مثلا ش ...

من مراقب کوچیکه ام وقت هایی که پسر بزرگم باباش سرگرم من با کوچیکه بازی میکنم تا بازیشون خراب نشه. جوری که اگه نزارم بره بازی کن خود بزرگه میاد دستشو میگیره میگه داداشی بیا بریم بازی کنیم. به بزرگه یاد دادم که داداشت کوچیک و مراقبت میخواد 

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
مثلا تا کوچیکه دفتر نقاشی برمیداره..میدوه میگیره من الان اینو میخوام..مداد...کیف..عروسک..میبینم کوچی ...

تمام این حالتا رو باید با حرف زدن و توضیح دادن و میانجی گری مدیریت کنید با از دست کشیدن برخورد جدی کنیک که چند سال دیگه کوچیکه زورش برسه میشه میدون جنگ مفهوم نوبت رو یادشون بدید و حق تقدم این که اگر اول کسی چیزی رو برداره اول نوبت اونه باهاش بازی کنخ

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من از وقتی دومی به دنیا اومده به بزرگه بیشتر محبت میکنم  عی میکنم دعواش نکنم هرکاری برای کوچی ...

اها..من راستش گاهی دعوا میکنم اش...😐

فیلم و عکسهای بچگی اشو میگذارم...ولی کوچک ام سن ای هست که هم می همه هم نمیفهمه...مثلا کاردستی خواهرشو خورده بود🙈

خوب هم اون نباید کنار دست این میگذاشت ...م کوچیکه خیلی نمیدونه هر چی رو پاره نکنه.