الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای تورو خدا بریا بینی گوشتی خیلی تحقیق کن پیش هر کسی نرو دختر خاله من انجام داد پشیمون شد ا ...
دکتر حقیقتیان کارش فوق العادست. من خالم و دخترخالم بینی هردوشون گوشتی بود 2 سال پیش عمل کردن خیلیییییی قشنگ عمل کرده. بینی گوشتی نباید پیش هر کسی رفت باید دکترش کار بلد باشه. من به نظرم بهترین جراحبرای بینی گوشتی شیراز دکتر حقیقتیان هستش. اتفاقا تو اینستاگرامشونم نمونه کاراش هست. آدرس اینستاگرامشونم میذارم
اول از این که باید بدونی عمل جراحی بینی گوشتی سخت و دشوار تر از بقیه عمل های بینی است و بالطبع باید بهترین جراح بینی رو انتخاب کنی. منم بچه شیرازم البته بینی من استخونی من پیش دکتر صالح پور عمل کردم.مطب شیرازش تو خیابون ارم. منشی میگفت تو یاسوج هم مطب دارن و فعالیت می کنم. خلاصه که خیلی م راضیم خدا خیرش بدن دستش سبک بود برام.