2777
2789
عنوان

بهترین حراج بینی گوشتی در شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 56155 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای تورو خدا بریا بینی گوشتی خیلی تحقیق کن پیش هر کسی نرو 

دختر خاله من انجام داد پشیمون شد

الان داره میره پیش دکتر حقیقتیان گند اون دکتررو درست کنه 

من سایت این دکترو دارم میذارم ببیین عملاشو اگه خوشت اومدتلفن اینا زدن برو پیشش مشاوره

و یه چیزی که مصباح رو متفاوت میکنه اینه که تخصصش گوش و حلق وبینی فوق تخصصش جراحی پلاستیک .توی دنیا ج ...

عزیزم دکتر مصباح طبیعی کار میکنه و یکی از دوستام پیش ایشون عمل کردن اصلافرقی نکرده شکل قبل خودشه

سلام راضی هستی از عملت؟ 

بد نیست ولی تغییری هم نکرده .هیچ کس متوجه عملم نشد حتی خاله و عمه و دوستای صمیمیم☹

اگر دوباره بر میگشتم یا پیش دکتر محبی تهران میرفتم یا دکتر دستغیب 

لطفا لایک نکنید مچکرم😊

دكتر حاتم صالح پور که خودم پیشش عمل کردم عالييييييه.. هم شیراز عمل میکنه هم یاسوج.

طبق اون چيزي كه بصورتت مياد و واست مشكل پيش نياد عمل ميكنه، بینی های گوشتی شم که حرف نداره.

الكي تعريف نميكنم بايد از بقيه مريضاشم بپرسی، توی پیجشم میتونی کاراشو ببینی
https://www.instagram.com/dr.salehpour.hatam/

وای تورو خدا بریا بینی گوشتی خیلی تحقیق کن پیش هر کسی نرو  دختر خاله من انجام داد پشیمون شد ا ...

دکتر حقیقتیان کارش فوق العادست. من خالم و دخترخالم بینی هردوشون گوشتی بود 2 سال پیش عمل کردن خیلیییییی قشنگ عمل کرده. بینی گوشتی نباید پیش هر کسی رفت باید دکترش کار بلد باشه. من به نظرم بهترین جراحبرای بینی گوشتی شیراز دکتر حقیقتیان هستش. اتفاقا تو اینستاگرامشونم نمونه کاراش هست. آدرس اینستاگرامشونم میذارم

https://www.instagram.com/drhaghighatian/

اول از این که باید بدونی عمل جراحی بینی گوشتی سخت و دشوار تر از بقیه عمل های بینی است و بالطبع باید بهترین جراح بینی رو انتخاب کنی. منم بچه شیرازم البته بینی من استخونی من پیش دکتر صالح پور عمل کردم.مطب شیرازش تو خیابون ارم. منشی میگفت تو یاسوج هم مطب دارن و فعالیت می کنم. خلاصه که خیلی م راضیم خدا خیرش بدن دستش سبک بود برام.