2777
2789
عنوان

بهترین حراج بینی گوشتی در شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 56149 بازدید | 73 پست
افتضااااااحه من پیشش عمل کردم مصباحی خوب نیس 

واقعا؟ البته سلیقه ای هم هست.هزینتون چند شد ؟ امکانش هست یه عکس از بینیتون توی شخصی واسم بفرستید؟

من واسه اردیبهشت نوبت گرفتم😭😭😭

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
واقعا؟ البته سلیقه ای هم هست.هزینتون چند شد ؟ امکانش هست یه عکس از بینیتون توی شخصی واسم بفرستید؟ م ...

من سال 94 عمل کردم

سلیقه ای نیس، چون واقعا قبل عمل بهتر بود. همه بهم میگن

به نظر من که تجدید نظر کن

چند روز پیشم تو پیج نظرخواهی دکترا شیراز تعداد زیادی رو دیدم که ناراضی بودن ازش

در حدی بد کار کرده ک قسمت استخونی بینی منو حتی دربو داغون تراش داده.

فقط زبون چرب و نرمی داره  ، من خودم تو فکر ترمیمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال 94 عمل کردم سلیقه ای نیس، چون واقعا قبل عمل بهتر بود. همه بهم میگن به نظر من که تجدید نظر ک ...

😭😭😭😭خیلی گشته بودم تا پیداش کردم.به نظر شما کدوم دکتر خوبه؟

قبلا قرار بود پیش دکتر کبود خانی عمل کنم چون آشنا بود ولی خوشم نیومد از مدل عملش.😢

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
بینیم قوز داره .دوست دارم طبیعی باشه بعد عمل .یعنی نمیخوام مشخص باشه عمل کردم فقط میخوام نقص بینیمو ...

فقط قوز داره؟ استخونیه؟؟؟

حالا بخوای من عکس بینیم تو خصوصی برات بفرستم و قبل عملم

قبل عمل بینیم غضروفی استخونی بود، الان پهم میشه تو صورتم، تازه تیغشم ناهمواری داره

تازه من ی بارم تو مطبش برام سوهان کشید تیغه رو،  

سلام عزیزم من یه سوال بیربط داشتم اسم بچه هاتون پریسا و پارساست شده صدا زدنی شبیه هم صدا زده شن آخه ...

سلام عزیزم ببخشید خیلی دیر دیدم این پستتون نه هر کدوم به اسم خودشون صدا میزنن تاحالا اشتباه شنیداری پیش نیومده براشون

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 

منم سه ماهه عمل کردم پیش مصباحی 

خیلی طبیعیه حتی تو مطب خودش که میرم کسی متوجه نمیشه عمل کردم وقتی رو بینیم چسب هست خیلی فرمش دوست داشتم ولی بدون چسب نوک بینیم دراز به نظر میرسه و یه طرف بینیم ورم داره مه البته شاید هنوز زوده قضاوت کنم 

در کل دکتر بسیار باسوادیه ولی خوب جوری عمل نمیکنه که خود بینی کوچولو و جمع و جور و خوشگل بشه بیشتر تمرکزش اینه که طبیعی باشه 

شاید اگه به عقب برگردم چون به روش بسته جراحی میکنه از سر ناچاری دوباره برم پیش مصباحی 

سلام به همه و شیرازی های عزیز.

تیم کارشد، برای شما عزیزان لیستی از بهترین جراحان بینی شیراز در سایت کارشد رو همراه با آدرس، شماره، توضیحات کامل، مسیر یابی و  آدرس روی نقشه تهیه کرده. برای دیدن این لیست به لینک زیر مراجعه کنید.

لیست بهترین جراحان بینی شیراز در سایت کارشد

امیدواریم بتونیم کمکی کرده باشیم.

من سال 94 عمل کردم سلیقه ای نیس، چون واقعا قبل عمل بهتر بود. همه بهم میگن به نظر من که تجدید نظر ک ...

سلام خانومی منم دقیقا مثل شما هستم .دی ۹۷ عمل کردم پیش گندمی و الان یه دماغ پهن و یه وری و ناهموار تحویل گرفتم و با بیحسی تو مطبش مجددا پره بینیمو سوراخ کرد.واقعا اعصابمو بهم ریخته .میشه بگید شما چیکار کردید و پیش کدوم دکتر رفتید برای رفع این مشکل؟ممنون گلم

وای که این بینی گوشتی چقدر دردسر داره هیچ پزشکی قبول نمیکنه از بس که بعد جراحی ها اعتراض زیاده . من تنها دکتری که دیدیم مریضاش خیلی راضی بودنو نگفتن بینی مون فرمون برگشته مریضای دکتر آصفی بوده تو شیرازه ولی اکثر مریضاش از  جاهای دیگه هستن سایتشو میذارم خواستی ببینی