2777
2789
عنوان

بهترین حراج بینی گوشتی در شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 56149 بازدید | 73 پست
اره خودم عمل کردم عالی بود

ممنون عزیزم دستت درد نکنه دیگه بعدش نیاز به ترمیم نبود؟چون شنیدم بعضی پزشک ها دو سه بار بعد عمل بازم باید بری برای ترمیم

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 

من خودم مدت هاست دنبال یه دکتر خوب میگردم مدل عمل همه رو هم دیدم تا ۵ ماه پیش به نظرم روشن بهترین بود توشیراز ولی الان یکی دیگه رو پیدا کردم که عاااااالیه به نظرم خیلی طبیعی عمل میکنه.دکتر مصباح سایت هم داره میتونی نمونه عمل هاشو ببینی فکر نکنم بهتر از این توی شیراز باشه البته سلیقه ای هم هست😊

لطفا لایک نکنید مچکرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و یه چیزی که مصباح رو متفاوت میکنه اینه که تخصصش گوش و حلق وبینی فوق تخصصش جراحی پلاستیک .توی دنیا جراحان پلاستیک بینی رو عمل میکنن نه دکتر زیبایی یا گوش حلق و بینی ولی ایشون چون گوش و حلق و بینی رو هم خوندن دیگه بابت اینکه مشکل تنفسی براتون پیش نیاد میتونه تقریبا خیالتون راحت باشه

لطفا لایک نکنید مچکرم😊
و یه چیزی که مصباح رو متفاوت میکنه اینه که تخصصش گوش و حلق وبینی فوق تخصصش جراحی پلاستیک .توی دنیا ج ...

هزینه ی عملش و سیستم نوبت دهیشون چطوریه

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 
من خودم مدت هاست دنبال یه دکتر خوب میگردم مدل عمل همه رو هم دیدم تا ۵ ماه پیش به نظرم روشن بهترین بو ...

عزیزم دکتر مصباح یا سید علیرضا مصباحی؟

سلام من توی باشگاه زدن به دماغم و بینی ام شکست

کمی هم کج شد

رفتم برای عمل پیش دکتر ماریا مرادی به حدی تمیز و خوب عمل کرد که هیچ کجی و انحرافی الان تو بینی ام و صورتم نیست

دکتر مرادی بی نظیره