2777
2789
عنوان

توهین شوهرم به خانواده ام

| مشاهده متن کامل بحث + 5136 بازدید | 88 پست
ما که همه چیزو نمیدونیم اخههههه. ممکنه بخاطر بارداریت حساس شدی تو . اون معلومه که بچشو دوس داره و با ...

هیچی بخدا خواهرام جز عزت و احترام کاری ندارن...خانواده اش کلا روابط سردی دارن باهم با تنها برادرش سالهاس قطع رابطه اس...خواهرم تو بارداری مدام میاد پیشم به کارای خونم کمک میکنه مدام واسه بچم کادو میگیرن مدام‌میگن شوهرت رو درک کن...بخدا تا حالا توهین که هیچ حتی حرف بدم نزدن بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی بچه گفت مرغ بو می ده شما ناراحت شدی و عکس العمل نشون دادی؟

نه اصلا گفتم بو نمیده اگر میخوای چیز دیگه ای برات بیارم ولی چون شوهرم لب به مرغ نمیزنه داشت نون پنیر و سبزی میخورد به میل خودش منم شدید هوس مرغ کرده کرده بودم یهو شوهرم تا شنید گفت از قصد مرغ رو بد درست کردی فکر میکنی من خرم....بخدا از مادر بهش بیشار میرسم...تمام خانواده شوهرم اینو میگن...مادر اصلیش حتی یه صفحه دیکته بهش نمیگه اما آخر هفته با حوصله به تمام درساش میرسم....نمیدونم شوهرم چرا باهام اینجوری میکنه

باهات دعوا کرد که چرا مرغ بو میده که بچش دوست نداره مرغ بودار کوفت کنه؟

اره بخدا تا گفت مرغ بو میده گفتم برات چیزی بیارم...به اون خدای بالا سرم تا حالا واسش زن بابا نبودم تا حالا پشتش بدگویی نکردم پیش گسی و بخصوص باباش

نه اصلا گفتم بو نمیده اگر میخوای چیز دیگه ای برات بیارم ولی چون شوهرم لب به مرغ نمیزنه داشت نون پنیر ...

یعنی بچه هم دوستت داره؟ 

خوب یه جای کار ایراد داره

وقتی این عکس العمل هارو نشون می ده خیلی سعی می کنی ثابت کنی که اینطور نیست و خیلی به بچه اهمیت می دی؟

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!
نکنه حسودیت گل کرده ها؟؟؟؟ خودت قبولش کردی با بچش پس به اون باید احترام بگذاری و اون بچه رو مثل بچه ...

من که مشکلم بچش نیست اصلا با اون کاری ندارم...اون رابطه اش با من خوبه...مشکل شوهرمه که مدام از رفتارای من سوبرداشت میکنه...بچش منو دوست داره حتی به باباش میگه میخوام‌بیام پیش شما باشم اما مادرش نمیزاره و حضانت رو پس نمیده

خوب اون گفت مرغ بود میده شما چی گفتی که دعواشد خوب بچست دیگه خیلی سخته ولی شما اینجوری قبول کردین باید میگفتی ببخشی که بومیده دفعه بعد خوشمزه تردرست میکنم اینطوری هم اون بچه خوشحال میشد هم شوهرتون برلی انتخاب شما به خودش افتخار میکرد شماخودتونوبزارین جای شوهرتون بچتووبیشتردوست داشتی یاشوهرتومعلومه که بچه بخصوص اون بچه که شوهرتون خیلی دیر به دیر میبینتش وهمیشه عذاب وجدان داره که زندگی اونوبهم ریخته

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
یعنی بچه هم دوستت داره؟  خوب یه جای کار ایراد داره وقتی این عکس العمل هارو نشون می ده خیلی سع ...

اره از خداشه بیاد با من زندگی کنه...مادرش حضانتش رو پس نمیده وکیلم میگه ۱۵ سال تمام خودش میتونه تصمیم بگیره....مدام دور و بر من میپلکه پسرش....کمی بدغذاس و باباش سر این موضوع حساسه...دیشب خود بچه خیلی ناراحت شد که باباش دعوا راه انداخت خودم فهمیدم

خوب اون گفت مرغ بود میده شما چی گفتی که دعواشد خوب بچست دیگه خیلی سخته ولی شما اینجوری قبول کردین با ...

بخدا قسم من با پسرش رابطم خوبه دیشب اون ناراحت شد سر رفتار باباش...میخواستم واسش سوسیس سرخ کنم....تا گفت بو میده گفتم چی میخوای درست کنم اصلا شوهرم مهلت نداد بهم ظرف غذا رو از جلوی پسرش برادشت برد پرت کرد تو سینک و واسش استانبولی گرم کرد و با صدای بلند داشت داد و بیداد میکرد

اره از خداشه بیاد با من زندگی کنه...مادرش حضانتش رو پس نمیده وکیلم میگه ۱۵ سال تمام خودش میتونه تصمی ...

چقدر خوب،پس بچه کرم هم نمی ریزه

ببین من حس می کنم دائم می خوای به شوهرت ثابت کنی من بچه رو دوست دارم و اونم داره خودشو لوس می کنه مرد گنده.

از این به بعد این کارو نکن.

رفتارتو با بچه همینقدر خوب نگه دار ولی هر وقت شوهرت هر چی گفت بگو هر جور دوست داری فکر کن،برام مهم نیست.

بعدشم تو سنت خیلی کمه،اصلا سعی نکن ادای یه مادر رو برای بچه دربیاری،یه کم مصنوعی می شه،سعی کن براش دوست خیلی خیلی خوب باشی.

از الانم تلاش کن که برای ورود بچه جدید غصه نخوره.

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!
یعنی بچه هم دوستت داره؟  خوب یه جای کار ایراد داره وقتی این عکس العمل هارو نشون می ده خیلی سع ...

نه واسم مهم نیست چیزی رو به شوهرم ثابت کنم تمام خانواده شوهرم از دور میفهمن وقتی پسرش به همه میگه میخواد بیاد با ما زندگی کنه...پسرش بچه که نیست اگر من اذیتش کنم بازم میخواد بیاد با ما زندگی کنه؟

عزیزم جلو شوهرت بگو من فلانی رو )دوست دارم( مثل پسر خودم میمونه و اینا مردا حرفها خیلی خوب یادشون میمونه تا بفهمه که نگاهت بهش دوستانست و بیخیالت بشه.اما اگه بچه تو هم دنیا بیاد اونم دوست خواهد داشت مردا یکم زیادی بچه دوستن .از کسی بچه داشته باشن پاش میشینن  و زندگیشونم میذارن 

نه اصلا گفتم بو نمیده اگر میخوای چیز دیگه ای برات بیارم ولی چون شوهرم لب به مرغ نمیزنه داشت نون پنیر ...

واااااا این چه رفتاریه که شوهرت میکنه ببخشید من نظر بالارودادم هنو اینارو نخونده بودم باید ببینی شوهرت ازچی پره که روتوخالی میکنه وقتی میره بچروبیاره بازن قبلیش روبرو نمیشه که یقوقت توگوشش چیزی بخونه

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊