2777
2789

یبار ی مراسمی بود مادرشوهرم دوستا و فامیلاشو همه خانوم بودن میخاست بیاره خونه ما منو ببینین مثلا 

بعد من ب شوهرم گفتم لباس لازم دارم اونم ی شهر دیگ بود واسه کار ب مادرش گفت مادرشم منو برد بازار ولی هیچی نخرید برام دست رو هر چی گذاشتم ایراد گرفت ازش و نخرید در صورتیکه هیچ ایرادی نداشتن 

خلاصه گفتم صندل بخریم برای تو خونه (خودم داشتم ولی اونا اصلا برای من جز ی کفش پاشنه بلند ارزون هیچی نخریده بودن یکسالم بود عقد بودیم )

خلاصه ک صندل و هم نخرید و گفت دیره بعدا میایم در صورتیکه ساعت تازه ۸ شب بود و میدونستم خودش بیاد بازار تا دیروقت میگرده و اکثر مغازه دارا میشناختنش از بس همش میره بازار 

دیگ کلا منو نبرد بازار و من تو اون مراسم لباسای خودم و پوشیدم بعد مادرم میوه شیرینی و چای و شربت برای پذیرایی تدارک دیده بود تعدادشونم ۳۰ تا ۴۰ نفر بود 

مادرشوهرم سریع بعد مراسم رفت ب شوهرم گفت مادرش آش درست نکرده بوده شوهرمم اومد دعوا و تا ی ماه قهر کرد با من مادرشم هر چی از دهنش دراومد ب مادرم و من گفت (گفت مگ چیکار کردی دو تا بشقاب گذاشتی ورداشتی ) مادرشوهرم اینو ب مادرم گفت 

همین مراسم تو خونه خودشم بود قبلترش و دقیقا میوه و چای فقط داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش می گفتی دیدیم خونه خودتون اینطوری پذیرایی کردید گفتیم شاید رسم همین باشه که شما اجرا کردید

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

میگفت باید با مادرم بری ناراحت میشه

مامانت میکفت درست میکر ی آشم تو میاوردی دیگه معلومه خیلی زرنگی من همبن از دستم برمیومد

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
اره میگم ک یماه قهر کرد

الان هنوزم قهره؟!

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.