2777
2789
عنوان

کمکک شیرخشک خوب کمکی درکنارشیرمادرچی خوبه ؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 66 پست
آره خیلی خوابش میاد ولی نق میزنه ب ی بدبختی میخابه بعد ب پن دقه نرسیده بیداره ولی شبا خوبه خوابش شکر ...

دخترمن همش از خواب بیدارمیشد و سخت میخابوندمش.ببر نشون متخصص بده

تیکر تولد یک سالگی دختزمه.بازم ترکید😁کاربری سوممه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا از دکتر بپرس یا به نظرم تو نت سرچ کنی بهتر میفهمی گلم

بخدا زور م میاد ماشاالله وزن تولدش خوب باشه الان ک مهمه وزن کم بگیره تقصیر سهل انگاری خودمه بمیرم براش گناه داره

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
ب نظرم هيچي نده. فقط شير مادر من اشتباه كردم شير خشك دادم رشد بچه مختل شد و خيلي كم اضاف كرد شير خ ...

میخام کمکی کنارشیربدم چون حس میکنم سیرنمیشه طفلکی

بخدا زور م میاد ماشاالله وزن تولدش خوب باشه الان ک مهمه وزن کم بگیره تقصیر سهل انگاری خودمه بمیرم بر ...

خدا نکنه،گلم ان شالله خوب میشه اولها نوزاد وزنی که داره بعد یه مدت کمی از دست میده باز وزن میگیره صبور باش الان اول کاره زود خودتو نباز

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
خدا نکنه،گلم ان شالله خوب میشه اولها نوزاد وزنی که داره بعد یه مدت کمی از دست میده باز وزن میگیره صب ...

خداازدهنت بشنوه عزیزم،بنظرت چی بگم بگیره

میخام کمکی کنارشیربدم چون حس میکنم سیرنمیشه طفلکی

كمكي بدي بعد يه مدت بدسينگي ميكنه

مجبوري فقط شيشه بدي

تو اين گروني مجبورت كردن عزيزم؟ همون شير خودتو بده بعدم غذا خور ميشه بعد٦ ماه

كمكي بدي بعد يه مدت بدسينگي ميكنه مجبوري فقط شيشه بدي تو اين گروني مجبورت كردن عزيزم؟ همون شير خود ...

تو خوابم بدم بخورهه چون گیجه فک نکنم بفهمه

خداازدهنت بشنوه عزیزم،بنظرت چی بگم بگیره

عزیزم دقیقا نمیدونم ولی تا جایی که شنیدم آپتامیل خیلی خوبه بعدم ببلاک،ولی موقع خریدن یگو نی نیت رفلاکس یا یبوست و یا اسهال داره بر اساس اون میدن چون نوعهاشون فرق داره

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
عزیزم دقیقا نمیدونم ولی تا جایی که شنیدم آپتامیل خیلی خوبه بعدم ببلاک،ولی موقع خریدن یگو نی نیت رفلا ...

خب من نمی‌دونم رفلاکس حساب میشه با این تفاسیریانه

اسهال  ک یمدتی بود شاید بخاطر همون وزنی نگرفته ب اون صورت