سلام عزیزان من بچم یماهگی۱۱۰۰ وزن اضافه کرد دوماهگی ۸۰۰ گرم بعد ده روز۲۰۰ گرم اضافه کرده فک کنم شیرم سیرش نمیکنه همش نق میزنه میخام بیشتر برسم ب خوراکم،ولی درکنارشیرمادر کمکی چ شیرخشکم بدم ک یبوست واسهال نشه و خوشمزه باشه پیشاپیش ممنونم ازتون
اره دیگه اسهال کنه هم وزن نمیگیره،نگران نباش ان شالله درست میشه
ممنون گلم ازکمکت هنوزم نگفتم باباش شیرخشک بخره آخه تو سایت خوندم هرکسی یچی میگه ب یکی میسازه ب یکی نه بازیبوست واسهالم هست بنظرت با اون دوباردرروز اسهال ویبوست ممکنه بشه چون شیرخودمم میخوره دیگه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون گلم ازکمکت هنوزم نگفتم باباش شیرخشک بخره آخه تو سایت خوندم هرکسی یچی میگه ب یکی میسازه ب یکی ن ...
منکه اولش گفتم هم شیر خودت هم شیر خشک امکان داره یا بدنش نسازه،اره جونم البته دو بار تاثیر داره معلوم نیس که تو شیر خودت هم چیزی بخوری باز سیستمش به هم نخوره،ببین باز چیکار میکنی