2777
2789
عنوان

کمکک شیرخشک خوب کمکی درکنارشیرمادرچی خوبه ؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 66 پست
خب  من نمی‌دونم رفلاکس حساب میشه با این تفاسیریانه اسهال  ک یمدتی بود شاید بخاطر همون و ...

اره دیگه اسهال کنه هم وزن نمیگیره،نگران نباش ان شالله درست میشه 

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
اره دیگه اسهال کنه هم وزن نمیگیره،نگران نباش ان شالله درست میشه 

ممنون گلم ازکمکت هنوزم نگفتم باباش شیرخشک بخره آخه تو سایت خوندم هرکسی یچی میگه ب یکی میسازه ب یکی نه بازیبوست واسهالم هست بنظرت با اون دوباردرروز اسهال ویبوست ممکنه بشه چون شیرخودمم میخوره دیگه

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این طفلکی ماشاالله فقط براشیربیدارمیشه شبا خوابش خوبه صبحا خواب خرگوشیه بنظرتون رفلاکس  داره

معمولا رفلاکس باعث میشه همش بیدارشن از خواب.نمیدونم بهتره با دکتر حرف بزنی

تیکر تولد یک سالگی دختزمه.بازم ترکید😁کاربری سوممه
معمولا رفلاکس باعث میشه همش بیدارشن از خواب.نمیدونم بهتره با دکتر حرف بزنی

والا دکتره ک اونروزتوپید بهم بچت سالمه عیب می‌ذاری ب شوهرم بگم ببریم دکتر میگه بردیم دیگه میخوای دکتریش کنی  همش

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
ممنون گلم ازکمکت هنوزم نگفتم باباش شیرخشک بخره آخه تو سایت خوندم هرکسی یچی میگه ب یکی میسازه ب یکی ن ...

منکه اولش گفتم هم شیر خودت هم شیر خشک امکان داره یا بدنش نسازه،اره جونم البته دو بار تاثیر داره معلوم نیس که تو شیر خودت هم چیزی بخوری باز سیستمش به هم نخوره،ببین باز چیکار میکنی

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹