aramesh72 مدیر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 654 عنوان کمکک شیرخشک خوب کمکی درکنارشیرمادرچی خوبه ؟!🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 66 پست سلام عزیزان من بچم یماهگی۱۱۰۰ وزن اضافه کرد دوماهگی ۸۰۰ گرم بعد ده روز۲۰۰ گرم اضافه کرده فک کنم شیرم سیرش نمیکنه همش نق میزنه میخام بیشتر برسم ب خوراکم،ولی درکنارشیرمادر کمکی چ شیرخشکم بدم ک یبوست واسهال نشه و خوشمزه باشه پیشاپیش ممنونم ازتون پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍 1397/10/08 | 00:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aramesh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 654 انشالله که نداشته باشه عزیزم نگران نباش ولی اونم در نظر بگیر به دکترش بگو چک کنه ببینه خس خس سینه ند ... وقتی شیرمیدمش های دهنش صدامیده میگن تومان نمیندازی ولی ازاول همینطور میخورد ب بهداشت گفتم میگن عادتشه حتما پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
minooii عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 2170 شیرخشک ببلاک کامفورت بده اصلا مشکل گوارشی ایجاد نمیکنه ولی چون بچه هایی که شیرمادر میخورن مدفوعشون شله ممکنه اسهال بشهباید امتحان کنی دیگه من کلی شیر عوض کردم هنوزم شیری که بهش بسازه رو پیدا نکردم
aramesh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 654 وقتی شیرمیدمش های دهنش صدامیده میگن تومان نمیندازی ولی ازاول همینطور میخورد ب بهداشت گفتم میگن عادت ... منظورم اینه تو دهنش حین خوردن صداداره ملچ ملوچ بعد میگن تومان نمیندازی صدامیده پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
ava_ava عضویت: 1397/08/03 تعداد پست: 291 ببلاک دختر من با نان یبوست میگیره😔 عشقم فقط: همسرم ؛ دخترم ؛ خانوادم
aramesh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 654 ممکنه با همون دوتا شیشه اسهال یا یبوست بشه آخه کمکی میخام بدمش بلاخره کدوم خوبه گیج شدم پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
minooii عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 2170 وقتی شیرمیدمش های دهنش صدامیده میگن تومان نمیندازی ولی ازاول همینطور میخورد ب بهداشت گفتم میگن عادت ... پسر منم اونجوری شیر میخورد انگار سینه از کامش درمیره
aramesh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 654 شیرخشک ببلاک کامفورت بده اصلا مشکل گوارشی ایجاد نمیکنه ولی چون بچه هایی که شیرمادر میخورن مدفوعشون ش ... بودن همش اسهال بود بیزار شدم بعد فهمیدم پهلوش یا گوشش سرما میخورده ک اسهال میشده حالا ک یکم بهترشده نمیخوام دوباره بشه بزورشوهرمو راضی کردم بخره اگه طوری بشه غرمیزنه ک الکی گرفتی پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
aramesh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 654 پسر منم اونجوری شیر میخورد انگار سینه از کامش درمیره آره دقیقا ولی میخوره هرکارمیکنم صدامیده پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
عشقم،مادرم عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1674 بنی الان شیردادن خب بعد دستشو میخوره میگن شیرش بد ه گرسنشه بعد میگم الان خورده میگن بده میدم چنان ما ... به نظرم به حرف مردم پیش نرو دکتر هرچی میگه خب یه جیزی میدونه دیگه،تو باز دفعات شیر دادنت رو زیاد کن گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️🩹
aramesh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 654 😂😂😂😂بچه من اصلا بالا نیاورد با اینکه رفلاکس پنهان داشت.از وزن اضافه نکرد و دستشو میمکید بردم دکت ... ینی ممکنه اینم رفلاکس پنهان داره پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
بارانا۳ عضویت: 1397/08/15 تعداد پست: 1184 ینی ممکنه اینم رفلاکس پنهان داره بیقراری میکنه؟خوابش چجوریه؟ تیکر تولد یک سالگی دختزمه.بازم ترکید😁کاربری سوممه
aramesh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 654 به نظرم به حرف مردم پیش نرو دکتر هرچی میگه خب یه جیزی میدونه دیگه،تو باز دفعات شیر دادنت رو زیاد کن بخدا سخته بخودم برسم با این بچه خدا شاهده کل وقتمو پرکرده کارام میمونه اینم بغلی شده اساسی صداشم ک جیغو کارارو نصف شب میکنم حالا سعی میکنم بخودم برسم ولی کمکی بدمش بهتره لباشم ک خشکی زده اساسی پماد داده دکتره میگم مگه ویتامینهاش براش خوب باشه با این کمکی پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
aramesh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 654 بیقراری میکنه؟خوابش چجوریه؟ آره خیلی خوابش میاد ولی نق میزنه ب ی بدبختی میخابه بعد ب پن دقه نرسیده بیداره ولی شبا خوبه خوابش شکرخدا پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍
عشقم،مادرم عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 1674 بخدا سخته بخودم برسم با این بچه خدا شاهده کل وقتمو پرکرده کارام میمونه اینم بغلی شده اساسی صداشم ک ج ... اره گلم میدونم خیلی سخت میشه،خب اگه اونطوره بهش کمکی بده براش خوبه گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️🩹
aramesh72 مدیر استارتر عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 654 آره خیلی خوابش میاد ولی نق میزنه ب ی بدبختی میخابه بعد ب پن دقه نرسیده بیداره ولی شبا خوبه خوابش شکر ... بعد وازدوباره نق ک خوابش میاد پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍