2777
2789
عنوان

کمکک شیرخشک خوب کمکی درکنارشیرمادرچی خوبه ؟!🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 66 پست
انشالله که نداشته باشه عزیزم نگران نباش ولی اونم در نظر بگیر به دکترش بگو چک کنه ببینه خس خس سینه ند ...

وقتی شیرمیدمش های دهنش صدامیده میگن تومان نمیندازی ولی ازاول همینطور می‌خورد ب بهداشت گفتم میگن عادتشه حتما

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

شیرخشک ببلاک کامفورت بده اصلا مشکل گوارشی ایجاد نمیکنه ولی چون بچه هایی که شیرمادر میخورن مدفوعشون شله ممکنه اسهال بشه

باید امتحان کنی دیگه من کلی شیر عوض کردم هنوزم شیری که بهش بسازه رو پیدا نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شیرمیدمش های دهنش صدامیده میگن تومان نمیندازی ولی ازاول همینطور می‌خورد ب بهداشت گفتم میگن عادت ...

منظورم اینه تو دهنش حین خوردن صداداره ملچ ملوچ بعد میگن تومان نمیندازی صدامیده 

شیرخشک ببلاک کامفورت بده اصلا مشکل گوارشی ایجاد نمیکنه ولی چون بچه هایی که شیرمادر میخورن مدفوعشون ش ...

بودن همش اسهال بود بیزار شدم بعد فهمیدم پهلوش یا گوشش سرما می‌خورده ک اسهال میشده حالا ک یکم بهترشده نمی‌خوام دوباره بشه بزورشوهرمو راضی کردم بخره اگه طوری بشه غرمیزنه ک الکی گرفتی

بنی الان شیردادن خب بعد دستشو میخوره میگن شیرش بد ه گرسنشه بعد میگم الان خورده میگن بده میدم چنان ما ...

به نظرم به حرف مردم پیش نرو دکتر هرچی میگه خب یه جیزی میدونه دیگه،تو باز دفعات شیر دادنت رو زیاد کن

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
😂😂😂😂بچه من اصلا بالا نیاورد با اینکه رفلاکس پنهان داشت.از وزن اضافه نکرد و دستشو میمکید بردم دکت ...

ینی  ممکنه اینم رفلاکس پنهان داره

به نظرم به حرف مردم پیش نرو دکتر هرچی میگه خب یه جیزی میدونه دیگه،تو باز دفعات شیر دادنت رو زیاد کن

بخدا سخته بخودم برسم با این بچه خدا شاهده کل وقتمو پرکرده کارام میمونه اینم بغلی شده اساسی صداشم ک جیغو کارارو  نصف شب میکنم حالا سعی میکنم بخودم برسم ولی کمکی بدمش بهتره لباشم ک خشکی زده اساسی پماد داده دکتره میگم مگه ویتامین‌هاش براش  خوب باشه با این کمکی

بیقراری میکنه؟خوابش چجوریه؟

آره خیلی خوابش میاد ولی نق میزنه ب ی بدبختی میخابه بعد ب پن دقه نرسیده بیداره ولی شبا خوبه خوابش شکرخدا 

بخدا سخته بخودم برسم با این بچه خدا شاهده کل وقتمو پرکرده کارام میمونه اینم بغلی شده اساسی صداشم ک ج ...

اره گلم میدونم خیلی سخت میشه،خب اگه اونطوره بهش کمکی بده براش خوبه

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
آره خیلی خوابش میاد ولی نق میزنه ب ی بدبختی میخابه بعد ب پن دقه نرسیده بیداره ولی شبا خوبه خوابش شکر ...

بعد وازدوباره نق ک خوابش میاد