2777
2789

سلام عزیزان من بچم یماهگی۱۱۰۰ وزن اضافه کرد دوماهگی ۸۰۰ گرم بعد ده روز۲۰۰ گرم اضافه کرده فک کنم شیرم سیرش نمیکنه همش نق میزنه میخام بیشتر برسم ب خوراکم،ولی درکنارشیرمادر کمکی چ شیرخشکم بدم ک یبوست واسهال نشه و خوشمزه باشه پیشاپیش ممنونم ازتون

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اینو در نظر بگیر شیر کمکی بدی چون از شیر مادر طعمش خوشتره کلا شیر خودتو دیگه نمیخوره،واس بنیه اش شیر خودت خیلی مهمه سعی کن تا جایی میتونی شیر خودت رو زیاد کن و بده 

گاهی دلت برای آدما نه ،برای خاطرات تنگ میشه ❤️‍🩹
اپتامیل.اگه وزن نمیگیره ببو دکتر ببینه رفلاکس نداره

دکترارومیگن بردم میگه نه خانم خوب اضافه کرده دوکیلو میخوای عیب بذاری روبچت میگه ۱۷۰ گرم اولشو حساب نکن ورم بوده

خب اینو در نظر بگیر شیر کمکی بدی چون از شیر مادر طعمش خوشتره کلا شیر خودتو دیگه نمیخوره،واس بنیه اش ...

میخام وقتی خوابه بدم روزی دومرتبه کافیه نه

اپتامیل.اگه وزن نمیگیره ببو دکتر ببینه رفلاکس نداره

دختر من دم ب د دقیقه بالا میاره روزی چن بار باید لباسشو عوض کنم بشورم همیشه گریه میکنه نمیخوابه یهو سرفه میکنه یا انگار چیزی بالا میاره یهو قورت میده وزن تولد 3 کیلو 100 سه روزگیش 2900😢 15 روزی 3کیلو و 150 ی ماهگی 3500 اصلا چاق نشده بقیه میگن خودت غذا نمیخوری شیر نداری یا بهش نمیدی اما نمیدونن همش بالا نیاره آیا اینا علائم رفلاکس میتونم ببرم دکتر اطرافیان میگن نیز همه بچه ها بالا میارن تا شش ماهگی

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂