2777
2789
عنوان

عزیزان کسی سال 91یادش هست ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست
خلاصه که خدا عاقبت امورو بخیر کنه.امسال سال سختی بود دقیقا من همون حال اون روزا رو داشتم.یه مثلا دوس ...

آره منم حال اونروزارو داشتم شاید بدترش 

اينفوگراف کودک طراحی می کنم 😍 پیج اينستا : baby_infograph

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خونه رفت تو رکود تا اواخر سال 95  خرید و فروش کم بود .  چه قدر اومد پایین ؟ يادت ...

نه زیاد یادم نیست ولی من سال هشت و هفت میخواستم اجاره کنم افتضاح بود وحشتناک یعنی لحظه ای زیاد میکردن.سال بعدش یکم ثابت شد.و افزایش داشت ولی نه به اون شدت .سال نود نود و یکم دوباره رفت بالا بعد یارانه ها دقیقا چند وقت بعدش.ولی نود و‌سه اومد پایبن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

حساب کردم تا 6 ماهه دوم سال بعدم پول جمع کنم باز به پول پراید قیمت الان نمیرسم چه برسه اون موقع....

انشالله یه ماشین خوب بتونی بخری 😳

دعا کنیم برا همدیگه 💔

دیگه چه جوری زندگی کنیم با این گرونی  ای خدا

والا ادم ميره قیمت خونه ميپرسه ، شاخ در مياره ، پرتابی هرکس یه چیز میگه . نجوميييي 

نه زیاد یادم نیست ولی من سال هشت و هفت میخواستم اجاره کنم افتضاح بود وحشتناک یعنی لحظه ای زیاد میکرد ...

سال هشتاد و هفتو یادم نیست . ولی هرچی بوده به شدت 91يا امسال نبوده که سه برابر بشه . 😔😓😔

سال هشتاد و هفتو یادم نیست . ولی هرچی بوده به شدت 91يا امسال نبوده که سه برابر بشه . 😔😓😔

نمیدونم ولی وحشتناک بود.ببین میرفتیم تو بنگاه میگفت مثلا هفت تومن میرفتیم بغلی میگفت هشت بر میگشتیم ده دقیقه نشده بود میگفتیم اون هفت تومنی بریم ببینیم میگفت شد هشت .میگفتیم الان گفت هفت میگفت خونشه دوست داره.من فقط ارزو میکنم هر چی دلاله به فلاکت بیفته نو. درصد مشکلات ما مال دلالیه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

نمیدونم ولی وحشتناک بود.ببین میرفتیم تو بنگاه میگفت مثلا هفت تومن میرفتیم بغلی میگفت هشت بر میگشتیم ...

آره واقعا همشون دزدن