الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی دنبال کار گشتم چند جا رفتم رک بهم میگفتن نامه داری از کسی.یه کار پاره وقت به بدبختی یافتم که اونم به سال رفتم دیدم انقد کم حقوق میده نرفتم دیگه.کارخونه های زیادی رفتم .یعنی تو بطن تولید و جامعه بودم .ولی طلا یادمه من خریدم یهچیزی تو گرونی بعد لازم شد بفروشم کلی اومد پایبن.کلا طلا دوست نیست ولی یه وام گرفتم لازم داشتم یکمزیاد موند خریدم.
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
طلا یهو از ۷۰ رسید به ۱۶۰ بعد ارزون شد شد ۱۰۰ تومن من همینو یادمه
اره یادمه اون سال شوهرم واسم یه اویز و زنجیر خرید .طلا گرمی 160بود.چقدر دعواش،کردم که چرا تو گرونی خریدی. اونم گفت بیا و خوبی کن .اصلا خوبی به تو نیومده. بعدش طلا شد 100چقدر من حرص خوردم اون سال
من چند تا دوستم حتی عروسی نتونستن بگیرن البته هر دو طرف مراعات کردن.ولی دوستم رفته بود میگفت یه قندون حتی میخواستم بخرم گفت امروز فروش ندارم.یخچال همینطور اونسال میگفت فرداش یخچال دوییت سیصد گرون تر از روز قبل خریدم
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
اره یادمه اون سال شوهرم واسم یه اویز و زنجیر خرید .طلا گرمی 160بود.چقدر دعواش،کردم که چرا تو گرونی خ ...
آره والا یه النگو خریدم برای دخترم شد ۶۰۰ داشتم خودمو میکشتم ولی الان یادم میافته میگم خدایا ارزش پولو همین چند ماه پیش به ۸ گرم طلا ۴ ملیون ونیم پول دادم
نه به این شدت ولی بله همه چیز گرون شد طلا به 160 رسید من 101 گرم داشتم گرمی 145فروختم و زمین خریدیم البته اینم بگم که حامله نمیشدم و دربدر دکترا بودم و به شدت ناامید که البته از وسطاش دیگه حامله شدم
طلا و دلار یکم اومد پایین بقیه چیزا چی ؟ مثلا ماشین یادمه نیومد پایین یا خونه 😏😔
چرا خونه هم اومد پایبن ولی پراید نه نیومد پایین
خلاصه که خدا عاقبت امورو بخیر کنه.امسال سال سختی بود دقیقا من همون حال اون روزا رو داشتم.یه مثلا دوستم داشتم میگفت تو با این وضع بیست سال دیگه هم نمیتونی خونه بخری.یعنی یادم میاد ما چه بحران هایی گذروندیم.