2777
2789

پنچج ساله عروسی کردیم. دخترم سه و نیم. و پسرم یک و نیم سالشه.  

از اولش خانوادش با من و خانوادم لج افتادن. سر مراسم و جهیزیه و کلا همه چیز . من تو خونشون دو سال زندگی کردم. هر روز مامانش و خواهراش میومدن تو حیاط متلک و فحشم میدادن. یکبار با شوهرم بحثمون شد بچه رو برد پیش مامانش و رفت سر کار. من رفتم بچمو بیارم.نداد بهم .مامانش خودشو زد به در و دیوار تا کبود بشه. بعد رفت پزشکی قانونی سه سال پیش سیصد هزار تومن از من دیه گرفت. 

خلاصه بعد از چند ماه خواهراش ریختن رو سرم و منو زدن. واقعا الکی بود کارشون چون من هیچی نگفتم و اونا داشتن تو حیاط کولی بازی در میاوردن. بعد منم به تلافی رفتم پزشکی قانونی و دو میلیون دیه بریدن واسشون. ولی نگرفتم. گفتم بجاش سهم شوهرمو بدید خونه رو جدا کنیم ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا هر چی آدمه ظالمه از رو زمین وردار بحق امام زمان...آمین

وقتی دیدین کفتارها خوشحالی میکنن،بدونین یه شیر کشته شده...حاج قاسم، روحت شاد و راهت ادامه دار...شادی روح شهدا صلوات