بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شمافقط وقتی دهنتون خونی شدبرین سه بارآب تودهنتون بگردونین تاپاک بشه وظروف هم خیرنجس نمیشن
خیلی تلاش کردم تابتونم آدمایی روکه قائل به هیچ هنجارواصول اخلاقی نیستن ودرک کنم ولی نهایتابه این نتیجه رسیدم که این آدم هاازعدم اصالت رنج میبرن برای همین براشون هیچ کارزشتی تعریف نشده چون اصالت مساوی است بافرهنگ وشعوربالابه علاوه پایبندی به اصول اخلاقی... راستی من یه آقازاده ازنوع آنتیکش هستم😉😊
عزیزمخون داخل دهن کنجسه ولی اگه طوری بااب دهن قاطی شه و ازبین بره پاکه و الانخون دهنشما کاملا ...
نه عزیزم این درست نیست شماحتی اگه پوست لبتونوبکنین وجاشش سوزشش داشته باشه ولی خون نیادنجسه بتیدآب بکشین تاچه برسه به اینکه خون بیاد
خیلی تلاش کردم تابتونم آدمایی روکه قائل به هیچ هنجارواصول اخلاقی نیستن ودرک کنم ولی نهایتابه این نتیجه رسیدم که این آدم هاازعدم اصالت رنج میبرن برای همین براشون هیچ کارزشتی تعریف نشده چون اصالت مساوی است بافرهنگ وشعوربالابه علاوه پایبندی به اصول اخلاقی... راستی من یه آقازاده ازنوع آنتیکش هستم😉😊