2777
2789

لای دندانم از لثه خون میاد طوری ک دستمال کاغذی میرنم خونی میشه اما اب دهنم رنگ خون نداره،حکم داخل دهانم چیه؟ظرفی ک غذا میخورم چی نجسه یا تمیر؟چون جمعه هس مسایل شرعی زنگ میزنم جواب نمیدن ممنون میشم کمک کنید

دوستای گلم برای حاجت دلم یه صلوات مهمونم میکنید.دعا کنید دل مادر پدرم شاد بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمافقط وقتی دهنتون خونی شدبرین سه بارآب تودهنتون بگردونین تاپاک بشه وظروف هم خیرنجس نمیشن

خیلی تلاش کردم تابتونم آدمایی روکه قائل به هیچ هنجارواصول اخلاقی نیستن ودرک کنم ولی نهایتابه این نتیجه رسیدم که این آدم هاازعدم اصالت رنج میبرن برای همین براشون هیچ کارزشتی تعریف نشده چون اصالت مساوی است بافرهنگ وشعوربالابه علاوه پایبندی به اصول اخلاقی...                                                       راستی من یه آقازاده ازنوع آنتیکش هستم😉😊

حکم داخل دهان شما ژینژیوایتیس( التهاب لثه) است،

نخ دندان رو ۱۰ دقیقه توی دهانشویه کلر هگزیدین  بزار بعد نخ بکش به آرومی 

مسواک هم افقی نزن آسیب میزنه به لثه

اگه بعد از یکهفته برطرف نشد به پریودانتیست مراجعه کن

اگه مردی بیا ایران ،زن باش
عزیزم‌خون داخل دهن ک‌نجسه ولی اگه طوری بااب دهن قاطی شه و ازبین بره پاکه و الان‌خون دهن‌شما کاملا ...

نه عزیزم این درست نیست شماحتی اگه پوست لبتونوبکنین وجاشش سوزشش داشته باشه ولی خون نیادنجسه بتیدآب بکشین تاچه برسه به اینکه خون بیاد

خیلی تلاش کردم تابتونم آدمایی روکه قائل به هیچ هنجارواصول اخلاقی نیستن ودرک کنم ولی نهایتابه این نتیجه رسیدم که این آدم هاازعدم اصالت رنج میبرن برای همین براشون هیچ کارزشتی تعریف نشده چون اصالت مساوی است بافرهنگ وشعوربالابه علاوه پایبندی به اصول اخلاقی...                                                       راستی من یه آقازاده ازنوع آنتیکش هستم😉😊
زنگ بزن ۰۵۱۳۲۰۲۰ پاسخگویی شرعی آستان قدس. 

دستت دردنکنه زنگ زدم پرسیدم ممنون.مال کدوم مرجع تقلیدع؟

شمافقط وقتی دهنتون خونی شدبرین سه بارآب تودهنتون بگردونین تاپاک بشه وظروف هم خیرنجس نمیشن

از صبح اینجوریه هی ام دارم اب میکشم

نه عزیزم این درست نیست شماحتی اگه پوست لبتونوبکنین وجاشش سوزشش داشته باشه ولی خون نیادنجسه بتیدآب بک ...

نه عزیزم درست گفتن زنگ زدم گف پاکه چون خون در لب دهان مستهلک میشه پاکه

عزیزم‌خون داخل دهن ک‌نجسه ولی اگه طوری بااب دهن قاطی شه و ازبین بره پاکه و الان‌خون دهن‌شما کاملا ...

دستت دردنکنه عزیزم،تف ک میکنم اب دهنم اصلا رنگ خون نداره اما دستمال ک میزنم خونیه،اینارو ک گفتم گف پاکه،