2777
2789

پکیج  و زیاد کن گرم میشه🤭

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببشتر تایپیک ها متاسفانه پر از اختلافه هعی روزگار گفتم حتما هستن خانومای سیاستمدار که کمکمون کنن

عزیزم الان ساعت افت مصرف نی نی سایت😐

سایت خلوته

به خاطر اون جواب ندادن

💕 آرامش💕 چیست؟ نگاه به گذشته و شُکر خدا. نگاه به آینده و اعتماد به خدا. نگاه به اطراف و جستجوی خدا. نگاه به درون و دیدن خدا.! ❤ لحظه هایتان سرشار از بوی خدا ❤ خدایا به اندازه ی خودت بی نهایت شُکر ❤ آرامش سهم دلهایی است که نگاهشان به نگاه خداست ❤

خودت را دوست داشته باش. مستقل باش. اعتماد به نفست را تقویت کن. سعی کن با همسرت چند تا سرگرمی مشترک داشته باشین مثلا فیلم، پیاده روی، کتاب و...با احترام با هم صحبت کنید.

مشکلی پیش اومد با خانواده ها مطرح نکنید فقط مشاور. به خانواده های هم احترام بگذارین. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من تجربه شخصيم رو ميگم شايد براي همه كاربرد نداشته باشه ، اول از همه احترام به همسر و احساس قدرت دادن بهش ، محبت، شوهر من خيلي محبت كلامي رو نميفهمه ولي همينكه ميبينه بهش رسيدگي ميكنم مواظب سلامتيش هستم محبتمو نشون ميدم . اينكه به حرفاش احترام ميذارم رو حرفش حرف نميزنم ، شاد بودن انرژي مثبت داشتن ، احترام به خانوادش ، غر نزدن سركوفت نزدن 

كلا مردا دلشون ميخواد تعريف و تمجيد بشن و البته رابطه خصوصي هم خيلي مهمه 

من تجربه شخصيم رو ميگم شايد براي همه كاربرد نداشته باشه ، اول از همه احترام به همسر و احساس قدرت داد ...

اخه عزیزم من واقعا موندم شوهرم گاهی شوخی یا جدی بمن میگه مامانی میگه خیلی وابسته ای و انگار من بچتم منم همش میگم تو سردی و بی محبت

اخه عزیزم من واقعا موندم شوهرم گاهی شوخی یا جدی بمن میگه مامانی میگه خیلی وابسته ای و انگار من بچتم ...

اصلا نبايد يه همچين حسي بهت داشته باشه حسي كه فكر كنه تو مامانشي، مادر نباش زن باش براش