2777
2789
عنوان

کساییکه ممکنه بترسن و حامله ها نیان لطفا یه بازی اوردم واسه نترسا

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 65 پست

بسم الله رحمان رحیم الهم صلی اله محمد واله محمد فوت فوت فوت فوت آخه من از سایه خودمم میترسم تواز سوسک میترسی اونوقت ارگز اون دربه درشده نمیترسی اگه تا پینک سوسک نزدم برات. 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بخدا درهرو بستم چراغام روشنه هیم‌تو تی وی و اینه ها نگاه میکنم 🤣😓

منم دقیقا 😖😖😖😢😢😢😢😭😭😭😭😭😨😨😨😨😨😨👻👻👻👻👻

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بچه ها بازی کردم چیزی نشدددد هووووف

دیدیش؟

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
بسم الله رحمان رحیم الهم صلی اله محمد واله محمد فوت فوت فوت فوت آخه من از سایه خودمم میترسم تواز سوس ...

خخخخ عزیز دلم من واقعا فوبیای سوسکو مورچه دارم از حال,میرم ببینم،،شایدم چندم,بشه ولی واثعا تو این,دنیا,از هییییییچ,چیزی نمیترسم هیچیییی ارزومه جن ببینم هرکاری ک بگین برا احضار جن کردم ولی چیزی ندیدم

میشه ازتون خواهش کنم برا سلامتی نینیم صلوات بفرستين؟
خخخخ عزیز دلم من واقعا فوبیای سوسکو مورچه دارم از حال,میرم ببینم،،شایدم چندم,بشه ولی واثعا تو این,دن ...

من بلدم چیکارکنی ولی میترسم بگم واسا روز شد میگم 

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊
😁😁😁😁

باور کن تا الان بیدارم از ترس خوابم نمیبره

من كه حتى وسايل لازمشم نخوندم اومدم كامنتا بخونم🤦🏻‍♀️

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

وروتیکا بخورتت الهی ولمون کن این تاپیکارو تزن😂

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین