2777
2789
عنوان

آب دهنمو نمیتونم قورت بدم

3466 بازدید | 11 پست

گلوم بشدت درد می‌کنه هفته پیش رفتم دکتر قرص ازتریماسین داد تازه امروز تموم شد داروم ولی دوباره امشب شروع شده گلوم هیچ علامت دیگه ای ندارم .آب نمک هم غرغره کردم ولی آروم نمیشه نمیتونم بخوابم کسی راه حلی نداره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لعنت به هر چي مريضيه

فكر كنم بايد پنيسيلين بزني منم اين هفته زدم

الان هم دو تا دخترام مريضن

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

سرقاشق مربا خوری زردچوبه و نمک روزی دوبار قرقره کن

نشاسته باشیر درست کن گرم گرم بخور

دارچین ت چای بریز بخور

عسل و اب گرم و ابلیمو هم روزی دوبار بخور 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔
من آبلیموی طبیعی میریختم تو آب میخوردم خوب میشدم . تو رو خدا اینقدر آنتی بیوتیک نخورید

منم خیلی اهل دکتر نیستم ولی این درد خیلی آزار دهنده اس چون تو اقدامم هستم نگران شدم رفتم دکتر

منم خیلی اهل دکتر نیستم ولی این درد خیلی آزار دهنده اس چون تو اقدامم هستم نگران شدم رفتم دکتر

انشاالله خوب میشی . دمنوش آویشنم واقعا خوبه برای سرماخوردگی اما چون تو اقدامی نخوری بهتره

دلم گرفته از این طعنه های مردم شهر         چقدر خسته ام آ
عزیزم یه پودر هست داروخونه داره به اسم روتارین یعنی آب رو آتیشه واسه گلو درد قیمتشم حدود هفت هزار تو ...

همین الان شوهرم فرستادم بگیره سپاس بیکران .خدا کنه جواب بده 

همین الان شوهرم فرستادم بگیره سپاس بیکران .خدا کنه جواب بده 

شک نکن جواب میده 

من دائم گلو درد دارم یبار ازین پودر خریدم 

سه بار توی روز باید بخوری دستورش روش هست

توی یه فنجان آب جوش میریزی و بعد سه دقیقه اروم آروم میخوری سریع درد گلوتو کم میکنه 

یاعلی