سلام دوست خوبم من ۱۲ سیکل رفتم سونو ی فولیکول ۱۸ یک ۱۶ و یک ۱۴ داشتم دکتر گفت از فردا شب یک شب در میون نزدیکی کن چون احتمالا فردا فولیکول ۱۸ تخمگذاری می کنه، من یک شب در میون تا ۳ بار نزدیکی داشتم، با ماشین حساب تخمگذاری دانشنامه فرزند هم جمعه باید تخمگذاری می بود و برای احتیاط باید یکشنبه هم رابطه می داشتم که متاسفانه نشد، حالا خ ناراحت و ناامیدم، آخه سه دوره است که لتروزول میخورم، آیا تجربه مشابهی داشتید؟ یا اطلاعات کمک کننده؟! سیکلم هم ۳۰ روزه است، میخواستم بدونم ایا همه مولکولهای به تخمک تبدیل می شن یا فقط یک دونه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وااای دوست خوبم، شما آنلاینی؟! من مشکلم نداشتن رابطه در یکشنبه است، می ترسم شانس رو کم کرده باشه، ی سوال بپرسم اگر مثلا ۱۳ سیکل فولیکول ۱۸ آزاد شده باشه آیا برای مثال ۱۵ سیکل فولیکول ۱۶ هم آزاد میشه یا نه اونا دیگه با آزاد شدن فولیکول خوب ۱۸ ، از بین میرن؟!