2777
2789

من فکر می کردم پنج شنبه دیگس  همین الان برادرم زنگ زد دعوت کرد  یعنی ما از این و اون شنیدیم دختر برادرم قراره ازدواج کنه و بهم محرم شده بودن  قصدمون این بود که کلا نریم  از طرفی زن برادرم اخلاق نداره صد ها بار دعوا راه انداخته و بی احترامی کرده  حتی عید در و برامون باز نکردن عید دیدنی بریم خونشون    

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگید حتما کاری کردید که عروستون بدرفتار می‌کنه  ما خواهرا اصلا آدم دعوایی نیستیم برعکس زن برادرم کسی نمونده تو فامیل ازش نرنجیده باشه

برید 

الان دیگه اکثرا همینجوری شدن 

تا قبل عقد محضری اعلام نمیکنن و کار خوبیم میکنن 

خانوادگی هست و پدر مادر ها بدونن کافیه 

الانم عقد هست و برید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بخاطر برادرت برو

همین برادرم کلی بی احترامی کرده حتی زنش منو از خونش بیرون کرد هیچی نگفت  بعدها هم عذرخواهی نکرد  ده‌ها بار دلمو شکسته

برین یه تبریکم بگین و برگردین

کادو نداره    بخدا اینقدر دلمو شکسته  هنوز جای زخماش درد می‌کنه