2777
2789
عنوان

کنجکاوم قیافه شوهرمو ببینم

388 بازدید | 31 پست

البته قیافه شوهر ایندم😂

خود من به شدتتتتتتت کنجکاوم راجب همسر آیندم 

۲۲سالمه 

با هیجکسم از روز اول  تو رابطه نبودم و نیستم 

خواستگارم هررررچی داشتم سنتی بوده و درجا رد کردم گفتم میخوام درس بخونم حتی به مرحله شنیدن ویژگی های پسره هم نرسیده 😂

ولی خیلییی دوست دارم بدونم چه شکلیه ، شغلش چیه، اخلاقیاتش چیه 

به شدتتتتتتتت کنجکاوم 

چند بار خواب دیدم یه پسری به عنوان همسر کنارم بود ولی قیافش ندیدم انگار مشخص نبود تار بود 🥲

راستی یه سوال 

راسته میگن همسر هر فرد از قبل اینکه ب دنیا بیایم مشخص شده ؟؟؟؟( کاری به نوع انتخاب خودمون ندارم ، میدونم که همسر ایندمون همونه که انتخاب میکنیم ) میخوام بدونم آیا همه اتفاقاتی که باعث میشه  اتفاق بیفته تا جایی که همسر آیندمون هست ماهم باشیم ، بعد ببینیمش، از لحاط رفناری بسنجیمش ، انتخابش کنیم و ازدواج کنیم  هم از قبل توسط خدا مشخص شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم کنجکاوم ببینم که خوشتیپه یا نه البته اگه خوشتیپ نباشه من اصلا اجازه خواستگاری رو نمیدم🤣🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

من همسرم اومد خواستگاری جواب رد دادم بعد ی مدت خوابشو دیدم که ازدواج کرده کلی تو خواب گریه کردم برام عجیب بود همچین خوابی بعد چن ماه بعد قبول کردم بیاد خواستگاری

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
چه عجب یه دختر بدون اکس دیدیم🚶‍♂️

منم بدون اکس هستم🤣🤣

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

یعنی تا حالا رل نزدی؟

نه