2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من که میخوام برم کیک درست کنم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من یه پنکیک خیلی خیلی ساده بلدم که نیاز به بیکینگ پوذر هم نداره. برای یه نفر:

یه موز- یه تخم مرغ- عسل یک ق ق- پودر گردو (اگه داشتی، اجباری نیست)-  کره به مقدار لازم

موز و تخم مرغ رو میندازی تو مخلوط کن- بعد عسل و گردو رو هم اضافه میکنی و حسابی مخلوطشون میکنی تا یه خمیر یکدست بهت بده.

کف ماهیتابه رو با کره چرب کن (من کره زیاد میریزم که نسوزه) بعد به هر سایزی که دوست داری پنکیک درست کن. 

در شب کوچک من، افسوس...باد با برگ درختان میعادی دارد...در شب کوچک من دلهره ی ویرانیست
طرز تهیه میگی عزیزم

سه پیمانه آرد  وبا۲ تاتخم مرغ مخلوط میکنی شیراضافه میکنی کم کم که موادخیلی شل نشه پودرشکلات دو قا شق غذاخوری میریزی پورقندچهارقاشق غذاخوری  کره اب شده یاروغن  ۴ قاشق  بکینک پودر یک دوم قاشق چای خوری بعدموادوهم میزنی تاکاملایک دست بشه موادت ننباید خیلی علیظ باشه یاخیلی رقیق  

ماهیتابه تفلون وچرب میکنی میزاری روشعله  وقتی داع شدبا یک ملاقه کوچک یاکاسه موادومیریزی توماهیتابه خودش میبنده  بعدکه اونطرفش کامل بست برمیگردونی اینورشم پخته بشه

نشودفاش کسی آنچه میان من وتوست😌😉😍
2825
2823
2791
2779
2792