2777
2789
عنوان

بنظرتون چکار کنم بادمادر و خواهرم به مشکل برخوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا خوبی رو ول کن اون که نمیبینه فقط تورو خراب میکنه اونم از حسادته یکی رو بگیر که ارزش داشته باش ...

یک اقای دیگه کمک حالم شده عالیه

میدونید چیه 

دوست دارم کار به کارشون نداشته باشم و قهر باشم

اما پشت سرم حرف میزنن

میگن طرماح خیلی اخلاقش بد شده

اصلا نمیشه باهاش حرف زد حتی

یک اقای دیگه کمک حالم شده عالیه میدونید چیه  دوست دارم کار به کارشون نداشته باشم و قهر باش ...

بذاز بگن به هر کی میگن تو هم به همون بگو اینجوری کردن وقتی بدتو میگن بدشونو بگو

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

منم عروسی کردم فک کننننننن خواهرم غیرمستقیم میگفتن شوهرت ازت سره و.... خیلی دلم شکست و ناراحت شدم. و ...

شوهرم به چشم پاکی و نجابت معروفه

داداشم ماشین نداشت شوهرم خواست زنشو برسونه

داداشم از نظر بقیه یک ادم معمولی رو به ضعیفه نه اخلاق داره نه شخصیت 

برگشت به مامانم گفت من زنمو با هر کسی نمیفرستم

اینقدر ناراحت شدم 

بغض کردم 

گاهی دل ما بیخودی برای اطرافیانمون میسوزه بعد کلی زحمت که براشون میکشی آخرشم طلبکار میشن یا زیر آبتو ...

شوهرم میشنادشون

قبلا بهش گفتم ازدواج کنی برات همه کار میکنم

برگشت به مامانم گفت ببین چه فضوله 

میخواد تو همه چی دخالت کنه

شوهرم به چشم پاکی و نجابت معروفه داداشم ماشین نداشت شوهرم خواست زنشو برسونه داداشم از نظر بقیه ...

خوب زورشون گرفته. این جور مواقع باید تو دلت بگی آنقدر شوهرم عالیه که حسودیش میکنن. اسفند براش دود کن

اللهالصمد
خوب زورشون گرفته. این جور مواقع باید تو دلت بگی آنقدر شوهرم عالیه که حسودیش میکنن. اسفند براش دود کن

شک ندارم که حسودن

خداروشکر شوهرم مارو بی نیاز کرده از اون ادما

و فاصله داریم ازشون

حسودیاشون زندگیتو خراب میکنه حسوووووود هر چه دورتر بهتر،بعضیا هی خودشونو با بقیه مقایسه میکنن و ازین ...

فتنه درست میکنن اما متوجه نمیسن

ببخشید احمقن

مامانم روضه داشت خانوم جلسه ای گفت بله دختر اینا قم درس میخونه مامانم به من گفت نمیدونن چه درسی میخونی 

به طعنه و کنایه