2777
2789
عنوان

گوش دختر 4 ماهم خیلی میخاره

6937 بازدید | 27 پست

سلام کسی میدونه باید چکار کنم دخترمو دکتر هم بردم فقط شربت حساسیت داده که هم فایده نداشت وهم توی بروشور نوشته زیر دوسال نخوره لثه ها و گوش و سرش خیلی میخارونه خیلی اذیت شده کسی میدونه چکار کنم؟؟؟؟؟

الهم صلی علی محمد وال محمد   خدایا به حق حسین همه زنایی که مادر نشدن یه فرزند صالح با قدمای خیر نصیبشون کن خدایا ما رو هم بی نصیب نکن یا الله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید عفونت داره یا داره دندون در میاره‌کلا بچه ها خیلی با گوششون ور میرن.ممکنهاز خارش و اینا نباشه

دکتر بردم میگه عفونت نداره  ولی اینقدر گوشش و خارونده که خون اومده وقتی شیرش میدم بیشتر خارش میگیره سینمو ول میکنه دکتر اصلا این چیزایی که میگم و نمیفهمه بهم میگه دخترت چیزیش نیست دلش درده

الهم صلی علی محمد وال محمد   خدایا به حق حسین همه زنایی که مادر نشدن یه فرزند صالح با قدمای خیر نصیبشون کن خدایا ما رو هم بی نصیب نکن یا الله
حموم میبریش اب تو گوشش نمیره ؟خوب خشک میکنی ؟

تا حالا دقت نکردم نه خشک نمیکنم

دکتر بردم میگه عفونت نداره  ولی اینقدر گوشش و خارونده که خون اومده وقتی شیرش میدم بیشتر خارش می ...

بچتو ببر دکتر گوش و حلق و بینی.من بچم نوزادی سرماهم میخورد میخاستم ببرم دکتر میبردم متخصص گوش و حلق و بینی.دلروهای تخصصی و خارجی میداد.خوب جواب میداد.

تا حالا دقت نکردم نه خشک نمیکنم

خب دیگه همین یه علتشه که اب میره تو گوشش اذیتش میکنه واله منه ادم بزرگ میزم حموم اب تو گوشم رفته باشه هی تق تق میکنه و میخاره تا اینوه گوش پاک کن میزنم درست میشه این که بچست زبون نداره بگه 

حموم میبریش جوری حمومش کن که اب تو گوشش نره و بعد حموم با حوله و گوش پاک کن گوششو خشک کن گوش پاک کنو نکنی تو سوراخ گوششا نه همون دور ورشو خشک کن داخل نبری 

دخترمنم همیشه همین بوده الان فهمیدم خوابش میاد موهاشو میکشه گوششو میخارونه و چشماشم گاهی میماله

اره چشاشو خیلی میماله یعنی عادیه اینچیزا؟

اره چشاشو خیلی میماله یعنی عادیه اینچیزا؟

خوابش میاد

ندیدی تو کارتن هم میخوان بگن خوابم میاد چشماشونو میمالن😅

من هر وقت به دخترم میگم لا لا داری خوابش بیاد سریع دستش میره سمت گوششو موهاش

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
البته برای اطمینان شامپوشم بزن به لیف بعد سرشو بشور شامپوشم عوض کنی بد نیس شامپوش چیه؟

شامپو بچه فیروز