2777
2789
عنوان

واتس اپ و تلگ رام هک میشن ؟!

202 بازدید | 20 پست

بچه ها واتس اپ یا تلکرامو میشه هک کرد؟!؟ 

کسی بلده راهشو؟ 

چند وقته یکی گیر داده که کل اطلاعات واتس اپت رو‌گوشیمه و اینا 😐 میخواستم بدونم میشه !؟چجوری اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وات که نه نمیشه اصلا  ولی تل گرام اگه گوشیت دستش باشه و کدی که میاد رو بزنه میتونه با گوشی خودش وارد تلگرامت بشه . تو تنظیماتش هم یه چک کن اگه دستگاههای دیگه هم وصل بودن حذفشون کن 

وات که نه نمیشه اصلا  ولی تل گرام اگه گوشیت دستش باشه و کدی که میاد رو بزنه میتونه با گوشی خودش ...

نه اصلا گوشیم دست کسی نبوده 

مطمعنی وات اصلا نمیشه؟! 

خط خانوادگی هم هست خیلی نگرانم

نه اصلا گوشیم دست کسی نبوده  مطمعنی وات اصلا نمیشه؟!  خط خانوادگی هم هست خیلی نگ ...

اره وات اگه یه نفر دیگه بخواد وارد بشه میگه این خط نصب شده میخوای اون پاک بشه . اگه بخواد وارد بشه وات سما کلا پاک میشه و اکانتت از برنامه خارج میشه چون یه نفر فقط میتونه با خط وارد بشه . شما اکانتت تا الان خارج شده از برنامه ؟؟؟

تل،گرام ن هک نمیشه

فقط اگ کد رو بزنی میشه

من حتی ی رمز دیگ گذاشتم ک بعد از زدن کد ی رمز دیگ ام میرع و اگ اونو بزنن میتونن وارد بشن

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
چطوری؟

کافیه گوشی یا خط طرف دستت باشه واسه چند لحظه

یه تل رو گوشی خودت نصب میکنی شمارشو میزنی کد براش میاد وارد میکنی یه پیام واسه طرف میره که تل نصب کردی اونو حذف میکنی و تمام

البتتته باید مخاطب نداشته باشی یا همگام سازیشو غیر فعال کنی

کافیه گوشی یا خط طرف دستت باشه واسه چند لحظه یه تل رو گوشی خودت نصب میکنی شمارشو میزنی کد براش میاد ...

تلگرام رو که میدونم من وات منظورمه 

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔