2777
2789

محافظت کردن و مث کوه پشت همسر بودن با صاحب و مالک بودن فرق داره 

گاهی اوقات طرز فکر غلط بعضی خانواده ها باعث میشه جا بیوفته این موضوع و عادی باشه و مرد هم فکر کنه ک درسته این طرز فکر 

اونوقت اینطوری میشه ک تو جامعه بیشتر مردان ب خودشون اجازه میدن دست رو زن بلند کنن ، زور بگن ، اجازه هیچ کاری ندن و ...

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚
من با اینکه یه مرد هستم دارم سعی میکنم طرز فکری که تو جامعه غلطه رو درست کنم اونوقت شما! خدایی نکنی ...

خوب نیس ایازمانیکه دخترتون بامردی ازدواج کنه که صاحبش بشه ونزاره آب تودلش تکون بخوره وازش محافظ کنه ایادوس داریدبامردی ازدواج کنه که بگه به من چه خودش یه ادمه میتونه بره دکترمیتونه کارکنه پس کارکنه پول خودش درباره بياد فقط بامن زندگی کنی من چیزی بهش نمیدم ن.... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صاحب واقعا واژه ی مسخره ای توی ازدواج لطفابهکارش نبرید   بشخصه بشدت بیزارم ازمردای که روی ...

عزیزم بحث سر غیرت نیست الان ،بحث سر برده داریه گویا 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
طرز فکرتون و عوض کنید تو رو خدا الان توی ۲۰۱۸ هستیما

طرز فکر من چه ضرری به شما میرسونه؟ ۲۰۱۸ هست که هست چه ربطی داره؟

من ۸ ساله ازدواج کردم و با همین طرز تفکر پیش رفتم البته همسرمم آدم حسابیه، از اینا نیست که از این حقشون سواستفاده کنن.

بهترین زندگی رو تا امروز داشتم خدا رو شکر. چون اسلامی زندگی کردم. چون این حرف حرف اسلامه. و سال ۲۰۱۸ غربی ها هم به من‌ مربوط نمیشه. 

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮
مردشماازنظرمالی بهتون نمیرسه؟؟؟؟ ازنظرعاطفی چی؟ خیلی بی انصاف نباشیدمرداتوچشممون حس میکنیم هیچکاری ن ...

تمام اینایی که گفتین وظیفه هستش واینکه خانوماکار نمیکنن:اولا اینهمه زن شاغل داریم که پا بپای مردها بیرون کار میکنن اضافه بر اون خونه داری وبچه داری هم میکنن دوما از نظر اسلام زن هیچ وظیفه ای در قبال کار خونه نداره واگه کاری هم میکنه فقط لطفه

محافظت کردن و مث کوه پشت همسر بودن با صاحب و مالک بودن فرق داره  گاهی اوقات طرز فکر غلط بعضی خ ...

بااین دست بزن داشتن وزورگفتن مخالفم ولی خدایی شماحاضریدبامردی ازدواج کنی که نسبت به شمااحساس مسولیت نکنه ومدام دلش بگه به من چه خودش یه ادمه بره خرجیشودربیاره خودش بره به کاراش برشه منکه صاحبش نیستم من مالکش نیستم 

استارتر عزيز از كامنت ها فكر كنم متوجه شدي چرا! يه سري مثل أمثال اين خانم ها تو فرهنگ و محل زندگي هم ...

دقییقاا منطق منم همینو میگه..از‌ایناینکه ی سری از افراد ب خودشون ب عزتشون احترام‌ نمیزارن واقعااا در تعجبم

خوب نیس ایازمانیکه دخترتون بامردی ازدواج کنه که صاحبش بشه ونزاره آب تودلش تکون بخوره وازش محافظ کنه ...

اوووووووو چرا افراط یا چرا تفریط

خواهر گرامی صاحب نبودن با بی مسئولیت بودن فرق داره هاااا

مثلا مسئولیت مرد حمایته ولی نمیتونه بگه خانم تو حق نداری چون من نگفتم بری خونه مادرت یا خیلی مثال دیگه

میتوته بگه خانم من به این دلیل دوست ندارم کار کنی ولی تو هم یه ادمی تصمیم نهایی و خودت میتونی بگیری

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧
طرز فکر من چه ضرری به شما میرسونه؟ ۲۰۱۸ هست که هست چه ربطی داره؟ من ۸ ساله ازدواج کردم و با همین طر ...

خدا خوشبخت ترتون کنه، اسلامم نگفته مرد صاحب زنه گفته هر کی مسئول رفتار خودشه

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧

از فردا مردا یه زنجیر هم ببندن گردنمون که. صاحبمونن

دیگه از این کلمه لطفا استفاده نکنید خیلی کلمه زشتیه ادم یاد صاحب مرغداری میافته بلا نسبت همه😤

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
تمام اینایی که گفتین وظیفه هستش واینکه خانوماکار نمیکنن:اولا اینهمه زن شاغل داریم که پا بپای مردها ب ...

خوعزیزم زمانی که مردا حساس مسولیت میکنه تودلش حتما میگه که این زنه منه من صاحبشم اگه براش کارکنم خودش اذیت میشه ازکجابیاره من خودم شوهرم تودفترازدواجه زنایی میان واسه طلاق که میگن شوهرم نسبت بهم اصلابی مسولیت صاحب چیزی بودن یعنی احساس مسولیت نسبت به اون شخص

بااین دست بزن داشتن وزورگفتن مخالفم ولی خدایی شماحاضریدبامردی ازدواج کنی که نسبت به شمااحساس مسولیت ...

ن گلم با اینکه داریم یه همچین مردایی ک شما میگین 

ولی اصلا خوب نیست 

من میگم تعادل 

زن برده نیست 

تو یکی از فامیلای نزدیکمون اینطوریه ک شوهره دانشگاه ، کلاس موسیقی و خوانندگی میره ، جمعه کوه میره با اکیپ دختر و پسر .همسرشم می مونه خونه بچه داری ! شوهرش اجازه هیچ کاری نمیده بهش حتی اجازه نداره ارایشگاه بره یا جوراب رنگ پا بپوشه ! میگه شوهرم غیرتیه 

ولی من میگم گردن کلفته داره از موقعیتش و طرز فکری ک بیشتر جامعه دارن سواستفاده میکنه 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚
عزیزم بحث سر غیرت نیست الان ،بحث سر برده داریه گویا 

اره فدات،ولی چون اسی کامل توضیح ندادفقط یه خط نوشت چرامردافکرمیکنن صاحب خانوماهستن من این استباطوکردم که ایشون خواسته طبق میل خودش یه رفتاری روانجام بده که خوشایندهمسرش نبوده ازروی حرص داره این حرفومیزنه،بلاخره باید میگفت منظورش چیه

وگرنه که من اصلااطرفم ندیدم کسی زنو برده ای خودش بودنوفقط نمیدونم چراتونی نی سایت ازاین بنده خداها غول ساختن

لطفالایک نکنید،ممنون