2777
2789
اره فدات،ولی چون اسی کامل توضیح ندادفقط یه خط نوشت چرامردافکرمیکنن صاحب خانوماهستن من این استباطوکرد ...

والا منم ندیدم عزیزم 😘😍همچین موردی رو 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼
اوووووووو چرا افراط یا چرا تفریط خواهر گرامی صاحب نبودن با بی مسئولیت بودن فرق داره هاااا مثلا مسئ ...

عزیزم صاحب بودن حدوحدودی داره که بای رعایت کنه واینوتوقانون آوردن یک مردنمیتونه زنشوازدیدن خانواده محروم کنه اگه صاحبش هس بایداب تودلش تکون نخوره نه اینکه اذیتش کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقییقاا منطق منم همینو میگه..از‌ایناینکه ی سری از افراد ب خودشون ب عزتشون احترام‌ نمیزارن واقعااا در ...

عزيزم فرهنگ ها اينجا متفاوته هر كس بنا به استاندارد هاي زندگي خودش نظر ميده ، وقتي خانمي علنا ميگه شوهرش صاحبشه و عاشق آقابالاسرشه و خودشو ملك شخصيش ميدونه به نظر بحث باهاش بي فايدس چون تفاوت ديدگاه از زمين هست تا آسمان!

عزيزم فرهنگ ها اينجا متفاوته هر كس بنا به استاندارد هاي زندگي خودش نظر ميده ، وقتي خانمي علنا ميگه ش ...

کاملاااا موافقم ما که رفتیم بخوابیم این تاپیک به هیچ جا نمیرسه شب و‌روزگااااااارر خووووش

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
ن گلم با اینکه داریم یه همچین مردایی ک شما میگین  ولی اصلا خوب نیست  من میگم تعادل  ...

عزیزم این آدم زنشوگروگان گرفته نه اینکه چون صاحبشه اینکارمیکنه گفتم که صاحبش باشه صاحب قلبشم باشه نبایدبزاره ناراحت بشه زنش چون مسولیت داره درمقابلش

عزیزم این آدم زنشوگروگان گرفته نه اینکه چون صاحبشه اینکارمیکنه گفتم که صاحبش باشه صاحب قلبشم ب ...

بله حرفت درسته ولی فکر کنم منظور استارتر از صاحب دقیقا همین جور مردها بودن نه اون مرد واقعی که صاحب قلب زنش هست 

من همسرم دقیقا همینطوره من ب عنوان یک زن کاملا آزاد و مستقلم و در کنارش هر کاری داشته باشم اون سر دنیا هم باشه خودشو میرسونه و نمیزاره آب تو دلم تکون بخوره و دقیقا قلبم فقط برای همسرم میتپه 

منظورم از این توضیح اخر این بود ک هستن مردهایی هم ک بلدن چجوری مالک زن باشن بدون اینکه زن رو ب بردگی بگیرن 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚
عزیزم صاحب بودن حدوحدودی داره که بای رعایت کنه واینوتوقانون آوردن یک مردنمیتونه زنشوازدیدن خانواده م ...

یا نمیدونید معنی"صاحب" چیه یا کلا میخواین منو حرص بدید،

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧
بله حرفت درسته ولی فکر کنم منظور استارتر از صاحب دقیقا همین جور مردها بودن نه اون مرد واقعی که صاحب ...

بردگی خیلی فرق میکنه تاصاحب زن ومالک قلبش وجسمش اون بر گیه که دوستمون گفته نه صاحب ومالک

دیگه واقعیتیه که باید بپذیری. زن مال مرده. مرد کامللللللا اختیار زنشو در هر زمینه ای داره. حالا تو ت ...

ببخشید ولی چی چرت و پرت میگی خداوکیلی؟؟ ما دو تا شریک زندگی همین نه مالک زندگی هم اگه یه سری برتری های جسمی یا عقلی هر کدوم بخاطر جنسیتمون داریم دلیل نمیشه زور بگیم...

این که حد و مرز بیرون رفتنتو مشخص کنه اوکیه یا مثلا پوشش یا یا یا ولی نه از حد بزنه بیرون که باید بری طبق اسلام تحقیق کنی اون کد چقدره و چیه