2777
2789
صاحب زنه مالکشه وملک هرکس براش عزیزه مثلایه گل خریدی مال خودت به کسی نمید یش بهش میرسی آب میدی خاکش ...

چه طرز فکر خنده داری،زن خودش یه موجوده عقل داره ،چش داره،گوش داره،درک داره،فهم داره،چرا باید یکی صاحبش باشه،زن و مرد باید مکمل هم باشن نه یکی ملک و یکی مالک

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!
مثالت خیلی خنده دار بود فعلا که ما داریم به مردا میرسیم و تروخشکشون میکنیم 😂😂

مردشماازنظرمالی بهتون نمیرسه؟؟؟؟ ازنظرعاطفی چی؟ خیلی بی انصاف نباشیدمرداتوچشممون حس میکنیم هیچکاری نمیکنن ولی میدونیم چقدزحمت میکشن تاپول دربیارن والامیشینن توپخونه به هیچی فک نمیکنن میخورن ميخوابم نمیرن کارکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خو شوهر نکنین و راحت حرص خوردن نداره😕اونوقتم میگین بابام صاحابمه اذیت میکنه داداشم اذیت میکنه من که میشناسم شما رو ولی جدا اگر میدونید با مرد تمیتونید بسازید و میگید بدم میاد صاحبم باشه خب شوهر نکنید و خلاص

و دیگر هیچ...

ممنون از تفکرتون به خاطر اینه که فکرمون و باز نگذاشتن، ه  چیزی که مال ما نباشه هر چند مفید باسه ...

اتفاقا اگ فکر بسته باشه این کارو غلط میدونه وگرنه مرد وظیفشه از زنش محافظت کنه و نیازاش برطرف کنه یا روش غیرت داشته باشه و دوسش داشته باشه 

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
عزیزم اینم مردابعضیاشون انجام میدن بدون اینکه ازدواج کنن بانعشوقشون میرن ولی بعدیه مدت تودلشون میگن ...

من با اینکه یه مرد هستم دارم سعی میکنم طرز فکری که تو جامعه غلطه رو درست کنم اونوقت شما!

خدایی نکنید فردا پس فردا دختر منم اسیر این طرز تفکر نشه همونطور که این طرز فکر زندگی خواهرم و داغون کرد

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧
ممنون از تفکرتون به خاطر اینه که فکرمون و باز نگذاشتن، ه  چیزی که مال ما نباشه هر چند مفید باسه ...

من مثال شما رو با مثال جواب دادم وگرنه دلیل نمیشه من ب درخت تو جنگل و همسایه بی تفاوت باشم 😂

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
اتفاقا اگ فکر بسته باشه این کارو غلط میدونه وگرنه مرد وظیفشه از زنش محافظت کنه و نیازاش برطرف کنه یا ...

بله همش وظیفشه ولط صاحبش نیس، همچنانی که صاحب بچش نیس

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧
مردشماازنظرمالی بهتون نمیرسه؟؟؟؟ ازنظرعاطفی چی؟ خیلی بی انصاف نباشیدمرداتوچشممون حس میکنیم هیچکاری ن ...

چرا همه اینا رو میرسه ولی اینکه بخوام صاحب خودم بدونم نه اون شوهرم عاشقشم ولی اینکه بخ‌اد عین یه نگهبان بهم بگم برو نرو بکن نکن زورم میاد منم ادمم حق انتخاب دارم 

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
خو شوهر نکنین و راحت حرص خوردن نداره😕اونوقتم میگین بابام صاحابمه اذیت میکنه داداشم اذیت میکنه من که ...

ایا اگه ما شوهر نکنیم طرز‌فکر‌اقایون‌ عوض میشه؟

بله همش وظیفشه ولط صاحبش نیس، همچنانی که صاحب بچش نیس

منظور مردام همینه دیگه 😑حالا بد بیانش میکنن اما اصلش همینه البت مردای نرمال رو میگم

تو خودت صاحب خودتی..ینی ایقد عزت نفس ما پایین اومده ک اختیارمونو بدیم ب کسی ک اونم صرفا مثل ما فقط ا ...

زن ب بردگی نرفته ک مرد صاحبش بشه 

زن افتخار داده ب مرد پاسخ مثبت داده تا در کنار هم ب تعالی برسن 

این صاحب و فلان و اینا صرفا واسه دوره برده داریه 

تیکرم مال بارداری نیست.تیکر رسیدن به بزرگترین آرزوهامه💓😘😍کاربری اولم مال سال۹۵هست😌😋زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس😍اگه حاجتتونو از امام حسین (ع)گرفتید برای ازدواج من و خواهرکوچولوم دعا کنید🌹🌼

استارتر عزيز از كامنت ها فكر كنم متوجه شدي چرا! يه سري مثل أمثال اين خانم ها ي تو سايت تو فرهنگ و محل زندگي همسرتون هستن كه باعث شده ايشون فقط اين خانم هاي مسخ شده در مرد رو ببينه و فك كنه بقيه خانم ها هم مثل اينان! زن و مرد فقط يك صاحب دارن و ان هم خداوند متعال هست. در شرع هم هرگز چنين توهيني به زن نشده كه اونو تا حد يك جنس پايين بياره و در قلمرو قدرت كسي بياره. انسان اعم از زن و مرد آزاد هستن و اختيار زن هم دست خودش هست چون انسان هست. اين طرز صحبت كردن و بردن الفاظي مثل صاحب بودن دور از شان يك مرد تحصيل كرده و با فرهنگه