2777
2789
دیگه واقعیتیه که باید بپذیری. زن مال مرده. مرد کامللللللا اختیار زنشو در هر زمینه ای داره. حالا تو ت ...

طرز فکرتون و عوض کنید تو رو خدا الان توی ۲۰۱۸ هستیما

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا درختی که تو جنگله نمیشه عاشقش بود و ازش محافظت کرد در صورتی که مالکش نیسی؟

درخت تو جنگل دیگه برا کسی مهم نیس هر کسی میتونه قطعش کنه

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏
تو خودت صاحب خودتی..ینی ایقد عزت نفس ما پایین اومده ک اختیارمونو بدیم ب کسی ک اونم صرفا مثل ما فقط ا ...

عزیزم تو خودت عزت نفس داشته باشه هرکسی هرجوری مختاره میتونه زندگی کنه این بحثا هیچ وقت به نتیجه نمیرسه هیچ وقت

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
صاحب زنه مالکشه وملک هرکس براش عزیزه مثلایه گل خریدی مال خودت به کسی نمید یش بهش میرسی آب میدی خاکش ...

مثالت خیلی خنده دار بود فعلا که ما داریم به مردا میرسیم و تروخشکشون میکنیم 😂😂

اگه میخواید لاغر بشید و به تناسب اندام برسید به گروه ما ملحق بشید🙂🙂https://t.me/joinchat/F2_MrBNyRl2hld_L74lcgw
مثلا درختی که تو جنگله نمیشه عاشقش بود و ازش محافظت کرد در صورتی که مالکش نیسی؟

عزیزم اینم مردابعضیاشون انجام میدن بدون اینکه ازدواج کنن بانعشوقشون میرن ولی بعدیه مدت تودلشون میگن ماکه صاحبشو ن نیستیم  برن به جهنم هربلایی میخوادسرش بیاد

خیلی حس قشنگیه که همسرت صاحبت باشه البته این کلمه صاحب و مالک و ‌....اصلا قشنگ نیست مرد تکیه گاه و پشت و پناه همسرشه  این یه چیز ذاتیه که تو وجود مردا هست 

درخت تو جنگل دیگه برا کسی مهم نیس هر کسی میتونه قطعش کنه

ممنون از تفکرتون به خاطر اینه که فکرمون و باز نگذاشتن، ه  چیزی که مال ما نباشه هر چند مفید باسه و قشنگ میشه بی تفاوت بود

مثل درخت جنگل، مثل محیط زیستمون، مثل همسایه و ...

تا وقتی زنا خودشون باور ندارن مردها الکی زور خواهند گفت

به نام خدا یه پسر خوب👦 با یه دوس دختر خوب تر👧

بنظر من صاحب ینی محافظ من ک دوس دارم شوهرم ازم محافظت کنه یا در حد اعتدال روم غیرت داشته باشه فکر هم نکنم کسی باشه بدش بیاد 😶😶😶😶

بیمارای اعصاب و روان رو دیوونه خطاب نکنید و تمسخر😔اونا خیلی معصومن خیلی بعضی کاراشون دست خودشون نیس😔بهشون احترام بذارید لطفا لطفا.. 😔🙏همه میگن شفای سرطانیا شفای فلان بیماری کمتر کسی میگه شفای بیمارای اعصاب.... ایقد ب تمسخر نگین فلانی تيمارستان بوده... اینا همش درده... دردیه ک فقط خود بیمارا و خونواده هاشون می‌فهمن ن هیچکی.. درده چون ترد میشن ناخواسته خودشون فاصله میگیرن از بقیه... ب امید روزی ک این قضیه فرهنگ سازی شه و درمان قطعی بیماری های روان پیدا شه... آمین🙏

تو زندگی مشترک زن و مرد یکسان هستن و هیچکدوم مالک اون یکی نیست و فقططط مکمل هم هستن

یک زن میتونه ازاد و مستقل باشه بدون اینکه ب زندگیش لطمه زده بشه 

فقط باید خودمونو باور داشته باشیم تا مردها هم قبول کنن

خیلی خانوما رو میبینم ک اجازه هیچکاری ندارن و خودشون قبول کردن ک نقششون تو زندگی فقط خدمت ب مرد و بچه ها هست 

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚