2777
2789
عنوان

پسرمو تنبيه ميكنم😔😔😔

1222 بازدید | 25 پست

من مامان بد اخلاقي نيستم همش قربون صدقه بچم ميرم ميبوسمش خيلي دوسش دارم براش كم نميذارم ولي بالاخره آدمم و بعضي وقتا بهم ميريزم ...وقتى پسرم به حد جنون ميرسونم و كنترلمو از دست ميدم تنبيهش ميكنم😔😔😔به اين صورت كه ميندازمش تو حمام تاريك😔 البته اين كارو فقط سه چهار بار هر بار به اندازه شايد دو سه ثانيه انجام دادم و بعدش هم خييييلي پشيمون شدم و خودمو لعنت كردم يكي دو بار پسرم از ترس شلوارشو خيس كرد😔😔😔ميدونم كارم اشتباهه نميخوام اينو بهم بگين اگر كسي ميدونه تو اين جور مواقع كه شدت عصبانيته  براي تربيت درست چه كارى بايد انجام بديم ممنون ميشم راهنماييم كنه...

عزيزم يبار بچت از شدت ترس كه زبونش گرفت و نتونس صحبت كنه اونموقع ميفمي چه اشتباهي كردي

بچه س خب

اروم باهاش رفتار كن

ببرش مشاوره

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عزيزم يبار بچت از شدت ترس كه زبونش گرفت و نتونس صحبت كنه اونموقع ميفمي چه اشتباهي كردي بچه س خب ار ...

گفتم 

ميدونم كارم اشتباهه و به شدت پشيمونم

من ادم كم حوصله اي نيستم

هزار جور مشغله و درگيري ذهنى دارم هميشه سعي كردم كم نذارم ولي تو اين چند مورد واقعا واقعا دست خودم نبود اون بچه قبول دارم من ميخوام خودمو تو اين شرايط كنترل كنم و راهكار ميخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم  ميدونم كارم اشتباهه و به شدت پشيمونم من ادم كم حوصله اي نيستم هزار جور مشغله و درگيري ...

برو حسابي بغلش كن

ببوسش

اروم باهاش صحبت كن به زبون خودش بگو فلان بهمانه

حتما تو يه كانال تربيت بچه عضو شووو

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
اینهمه تنبیه حالاچراتوحمام تاریک که بچه ازتاریکی ذهنیت بدی پیداکنه

زياد نبوده همش سه حهار بار اونم فقط در حدى كه در بسته شده ميدونم نبايد از تاريكى برسه ولي واقعا دست خودم نيس واقعا كم ميارم

عزیزم شما رو تربیت بچه باید کار کنی قبلش رو کنترل خشم خودت. یهو که نمیشه از کوره در بری و از یه مامان مهربون به یه دیو دو سر تبدیل شی. ذهنیت بچه نسبت با خودت اول تغییر میکنه 

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

یه چیزی بهت بگم؟؟اگه میخوای بچت لکنت بگیره فوبیای تاریکی بگیره فوبیای در و مکان بسته بگیره شب ادراری بگیره و هزار و یکجور مشکل اعصاب دیگه اینکارتو تکرار کن😐 اخه این چه کاریه میکنی؟؟؟؟

من تو فامیل و اشناها دونفرو میشناسم دقیقا با بچشون اینکارو کردن بچه ۱۳ ۱۲ سالش شده عنوز میبرنش پیش روانشناس نمیتونه روون صحبت کنه لکنت داره تا چند سال پیشم شب ادراری داشت که دکتر گفته بود دلیلش اینکارای مادره بوده!الانم هنوز میره روانشناس و دکتره گفته هیییییچ کاری نباید بهش داشته باشین شما اونموقعا باعث شدین این بچه اینطوری بشه ولش کنین به حال خودش

حتی یکیشون سر کلاس درس که مینشست معلم حق نداشت درو ببنده وگرنه مث دیوونه ها خودشو میکوبید به در و دیوار و میخواست از پنجره بره بیرون!!!چون مامانش وقتی شیطونی میکرده جاش میکرده جایی،اینقد با روان این بچه بازی شده بود!!!

بچه ای که خدا بهت داده امانته دستت،اون دنیا ازت بازخواست میشه چیکار کردی باهاش 

عزیزم شما رو تربیت بچه باید کار کنی قبلش رو کنترل خشم خودت. یهو که نمیشه از کوره در بری و از یه ماما ...

من همينو ميخوام

چجورى بايد رو خودم كار كنم

اصلا بايد در اون لحظه چيكار كنم

یه چیزی بهت بگم؟؟اگه میخوای بچت لکنت بگیره فوبیای تاریکی بگیره فوبیای در و مکان بسته بگیره شب ادراری ...

درسته

ميدونم كارم اشتباه😔😔😔

همون لحظه پشيمون شدم و گريه كردم و خودمو لعنت كردم

نميدونم شماها كه نظر ميدين خودتون يك پسر بچه سه ساله دارين؟؟؟

واقعا واقعا بچه هاي الان خيلي شيطونن

ميكم من مادر بدي نيستم

بعد از كلي خودخورى و صبر و تحمل مجبور به اين كار شدم

زياد نبوده همش سه حهار بار اونم فقط در حدى كه در بسته شده ميدونم نبايد از تاريكى برسه ولي واقعا دست ...

چند تا کتاب تربیت فرزند و طریقه رفتار با شیطنت بچه ها بخون 

یا از مشاور بپرس چه رفتاری کنی باهاش 

من هنوز بچه ندارم ولی بنظرم بهترین راه کتاب و مشاوره س

سلام

دوست عزیزم پسر منم سه سالشه

و فوق العاده پر انرژی...

وقتی بی تهایت عصبی شدی برو پنجره رو باز کن سرت رو ببر بیرون یه هوایی به سرت بزنه و به خودت بگو اون فقط سه سالشه!

اروم برگرد پیشش

❤️پسر نازنینم، دوستت دارم...❤و همین یعنی کوتاه ترین شعرِ بلندِ دنیا...❤