2777
2789
عنوان

پسرمو تنبيه ميكنم😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 25 پست

بنظرم من وقتي ناراحتي از امتياز هاي بچه ات كم كن مثلا تي وي ديدن بازي با فلان چيز

اينجوري راحت تره بدون داد و بيداد

يه بادكنك هم بزار رو اپن موقع عصبانيت ١٠ ثانيه فوت كن و خالي كن

تبريك ميگم خشم شما از بين رفت

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....

من خودم دست تنهام و واقعا گاهی بی نهایت خسته میشم

ولی اونم گناهی نداره...

اون داره بچگیش رو میکنه ما کم حوصله ایم

دیگه م بچه رو تو حموم ننداز

خیلی بده

❤️پسر نازنینم، دوستت دارم...❤و همین یعنی کوتاه ترین شعرِ بلندِ دنیا...❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته ميدونم كارم اشتباه😔😔😔 همون لحظه پشيمون شدم و گريه كردم و خودمو لعنت كردم نميدونم شماها ك ...

میدونم چی میگی ولی خب بچه ها چه گناهی کردن بخوان قربانی کم تحملی و بی حوصلگی بزرگترا بشن،عزیزم اینارو هم گفتم که عواقب اینکارو تنبیهه شدید رو بدونی بعدنا بتونی خودتو کنترل کنی

تحربه ای ندارم که بتونم بهت بگم چیکار کنی ولی میدونم در درجه اول باید تحمل و صبر داشته باشی راحب باقیشم مطالعه کن یا مشورت با مشاور کودک یه جلسه برو 

سلام عزیزم بهت حق میدم.من خودم بچه ندارم ولی پسرخواهرم رو از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷صبح تا ۳یا۴ ظهر نگه میدارم چون خواهرم شاغله.الان تقریبا شش ماهی میشه اوایل که اذیت میکرد سه بار فقط گذاشتمش توی کمد دیواری اتاق داداشم اما نه در کمد رو بستم که حس کنه تاریکه نه در اتاق رو چون اتاق داداشم نورگیرش عالیه هر سه بار هم کارهای غیرقابل جبرانی کرده بود ولی الان اصلا دعواش نمیکنم بعد از اون سه بار دیگه اون کارها رو انجام نداد البته فقط یکم گریه کرد چون اصلا توی کمد داداشم ترسناک نیس . اینکار رو هم فقط همون دوماه اول انجام‌دادم.الان که کار بدی میکنه فقط باهاش صحبت میکنم مثلا میگم اگر دوباره تکرار کنی از این به بعد نه باهات نقاشی میکشم نه فیلم میزارم ببینی نه اسباب بازی میدم بهت 

صبح یکى از روزهاى آوریل کـه هیچ تفاوتى با روزهاى دیگر نداشت ناگهان به‌چیزی‌ پى بردم. من با ریسک هدر دادن زندگی‌ام  روبرو بودم. متوجه شدم که روزها یکى پس از دیگرى مى گذرد. از خودم پرسیدم؛ امّا من از زندگى چه مى خواهم؟ خب، مى خواهم شاد باشـم. امّا هـرگـز بـه اینکه چه چیزى مرا خوشحال مى کرد فکر نکرده بـودم. من افسـرده یا گرفتار بحران میانسالى نبـودم امّا از دل مردگى رنج مى بردم. کتاب پروژه شادى اثر گرچین رابین

با چنتا جمله نمیشه کمک کرد و راهکار داد بهتره حتما بری پیش روان شناس اول خودت بعد پیش روان شناس کودک.

قبلش یادت باشه بچه شما تو سن حساسیه یعنی یه کودک نوپا به حساب میاد و رفتارش تو کنترل خودش نیست. صبر و تحمل هم نداره و زمان حال براش مهمه نه حتی دو دقیقه بعد. یعنی چیزی رو میخواد باید بدست بیاره.

ببین بچت چه کار بدی رو خیلی زیاد انجام میده.  چه وقتی و کجاها .که اینجوری کفری میشی.

وقتی ارومه خوبه تحسینش کن بوسش کن باهاش بازی کن 

هر بارم کار بد کرد ( به جز رفتار هایی که آسیب میزنن به خودش یا کسی ) بهش توجه نکن. داد نزن.  چونه نزن که اگه اینجوری باشی منم فلان کار رو میکنم یا تهدید نکن که اینجوری نباشی میندازمت تو حموم. جریمش کن مثلا  اسباب بازی هاش رو ازش بکیر با بگو امرور فقط حق داری نیم ساعت تلوزیون ببینی. یادت باشه همه چیز رو ازش دریغ نکنی که چیزی برای از دست دادن نداشته باشه.

بهش بگو نباید مثلا کسی رو هل بدیم. نباید ها و باید ها رو بهش بگو  مثل طوطی باش تکرار کن که تو ذهنش بره.

وقتی خیلی عصبانی هستی ساعت رو نشون بده بگو من میرم تو اتاق تا عقربه بزرگه بیاد رو مثلا 5 تا اون موقه اصلا نیا پیشم تا آروم شم. برو یه جا بشین اگه دیدی آروم شده بدون این که حتی اشاره ای کنی به کار بدش باهاش حرف بزن و بازی کن انگار هیچ کار بدی نکرده. اگه هنوز به حرفش گوش نمیده اصلا توجهی نکن چون با هر نگاه و توجه شما اون تقویت میشه فقط بکو کارت بد بود مثلا ما اسباب بازی رو نمیشکنیم.

یادت باشه بچه ها عاشق جلب توجه هستن حالا به هر طریقی.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

بعدشم از همه مهمتر بچه نیاز به دوساعت بازی کردن داره شما اصلا با پسرت بازی میکنی؟مثلا برنامه روزانه بچه خواهر من تایمی که با منه اینجوریه که ساعت ده و نیم بیدار میشه معمولا ی کارتون میبینه تا دوازده که موقع کارتونش غذاشو هم میخوره بعد میریم سراغ پازل درست کردن بعد نقاشی میکشیم بادکنک بازی و دنبال بازی میکنیم اهنگ میزارم میرقصیم ادای خواننده هارو درمیاریم اینجوری که تل میزارم واسه دوتاییمون با دوتا برس شروع میکنیم به خوندن الکی بعد که دیگه کاملا خسته میشیم میایم با گوشی من بازی میکنیم روی حالت کودک باز بعدش ناهار میخوره و یکم با بابام بازی میکنه دیگه مامانش میاد کلا خلاصه حرفم اینه که با پسرتون بازی کنید انرژی بزارید براش تا شیطونی نکنه 

صبح یکى از روزهاى آوریل کـه هیچ تفاوتى با روزهاى دیگر نداشت ناگهان به‌چیزی‌ پى بردم. من با ریسک هدر دادن زندگی‌ام  روبرو بودم. متوجه شدم که روزها یکى پس از دیگرى مى گذرد. از خودم پرسیدم؛ امّا من از زندگى چه مى خواهم؟ خب، مى خواهم شاد باشـم. امّا هـرگـز بـه اینکه چه چیزى مرا خوشحال مى کرد فکر نکرده بـودم. من افسـرده یا گرفتار بحران میانسالى نبـودم امّا از دل مردگى رنج مى بردم. کتاب پروژه شادى اثر گرچین رابین

از این به بعد هم هر وقت ی کار خیلی زشت کرد یا باهاش صحبت نکنید یا اگر صحبت کردید خیلی منطقی براش توضبح بدید چرا کارش زشته و بعد بگین بخاطر اینکارت مثلا نمیشه امروز کارتون موردعلاقتو ببینی 

از این به بعد هم هر وقت ی کار خیلی زشت کرد یا باهاش صحبت نکنید یا اگر صحبت کردید خیلی منطقی براش توض ...

مرسي دوست عزيز از راهنمايياي بجا و مفيدت

تو اين يك هفته اي كذشته كه اين تاپيك رو زدم خيلي سعي كردم كه كار اشتباه قبل و تكرار نكنم و موفق هم شدم😍

حتى وقتى كفت از تاريكي ميترسم كامل براش توضيح دادم و قانع شد

هنوز متوجه تنبيه نيس

كه مثلا بگم برات فيلم نميذارم يا جريمه شدي

ولي ميشه به زبون خوش كنترلش كرد

مرسي دوست عزيز از راهنمايياي بجا و مفيدت تو اين يك هفته اي كذشته كه اين تاپيك رو زدم خيلي سعي كردم ...

خواهش میکنم عزیزم . خداروشکر .خیلی برات خوشحال شدم

بله کاملا درک میکنم گاهی خلاف میل واقعا نیار به تنبیه هست منم گاهی دخترموتنبیه میکنم ولی سعی میکنم تاجای ممکن کمتر تنبیه منم به شکل فلک هست یعنی پاهاشومیبندم وباخط کش میزنم کف پاهاش البته نه خیلبمحکم ولی تاثیرش خوب بوده