2777
2789
عنوان

اونایی که ناخن کاشتن بیان 💅💅💅💅

| مشاهده متن کامل بحث + 3188 بازدید | 54 پست
باید برش داری هر۶ماه یا۵ماه یه بار ۲۰روز استراحت بدی بعد دوباره بکاری  مدت طولانی ناخونت میپوس ...

ممنون گلم میدونم چسبه اما در کل میترسم گفتم بپرسم ..

من کاشتم بعد ده روز برداشتم چون باید پاهای پسرم رو میشستم تو دستشویی سختم بود ، ناخنام آسیب ندید فقط نازک شدن که تا وقتی اون ناخن نازکا نره نمیتونی بلند باشه ناخنات الآن تقریبا ۲۵ روزه برداشتم تا نصف اومده ناخن نازکا ، نمیدونم منظورم متوجه شدی یا نه 

ولی حس خیلی خوبی بود دوسشون داشتم درد هم نداشت اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب و قشنگه ولی یه عیب بزرگ‌داره ...

باید تند تند بری ترمیم ، من هفته ی اول خوشم‌میاد ولی بعد یک هفته چون رشد میکنه نامرتب دیده میشه و اصلا قشنگی اولشو نداره . اگه میتونی کم کم ۲۰ روز یکبار بری ترمیم خوبه . 

ولی من بعد چندبار ترمیم تصمیم گرفتم همون هزینه  رو صرف تقویت ناخن خودم‌کنم 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
من کاشتم بعد ده روز برداشتم چون باید پاهای پسرم رو میشستم تو دستشویی سختم بود ، ناخنام آسیب ندید فقط ...

بله عزیزم متوجه شدم ..خیلی وقته به فکرشم اما هی میگن نکن ناخن های خودت آسیب میبینن ..من دخترم بزرگ شده ۵ سالشه مشکل بچه ندارم 

خوب و قشنگه ولی یه عیب بزرگ‌داره ... باید تند تند بری ترمیم ، من هفته ی اول خوشم‌میاد ولی بعد یک هف ...

والله نمیدونم وقت کنم زود زود برم یا نه ...مثلا چند وقت باید برم برای ترمیم ؟؟؟؟اره قشنگه اما من همش دو دلم 

بله عزیزم متوجه شدم ..خیلی وقته به فکرشم اما هی میگن نکن ناخن های خودت آسیب میبینن ..من دخترم بزرگ ش ...

منم مثل شما خیلی وقت بود همش تو فکر بودم ، دل و به دریا زدم و رفتم کاشتم با وجود اینکه زیاد نگه نداشتم ، ولی معتقدم آدم هر چی رو که دوست داره باید تجربه کنه😁😁

دیگه الآن خیالم راحت شد که ناخن کاشت چه جوریه ، انشالله باز میکارم چند وقت دیگه

والله نمیدونم وقت کنم زود زود برم یا نه ...مثلا چند وقت باید برم برای ترمیم ؟؟؟؟اره قشنگه اما من همش ...

بستگی به رشد ناخنت داره . واسه من بعد یکهفته خیلی بلند میشد و دوست نداشتم ‌. 

آرایشگره میگفت دوهفته یا سه هفته یکبار بیا که خب هم هزینش و هم زمانی که باید براش میذاشتم نمی ارزید . 

الان یکهفته ست خودم به سختی کاشت هارو کندم ولی ناخنام خراب شده قبلش عاالی بودن 😢😢

اصلا اصلا دیگه دلم نمیخواد طرفشم برم . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
منم مثل شما خیلی وقت بود همش تو فکر بودم ، دل و به دریا زدم و رفتم کاشتم با وجود اینکه زیاد نگه نداش ...

خانومی مانیکور ناخون خوبه؟ناخونای ک داغون باشه با مانیکور کردن شکل میگیره؟چندوقت بایس مانیکور کنی تا شکلی ک میخای بگیره

خانومی مانیکور ناخون خوبه؟ناخونای ک داغون باشه با مانیکور کردن شکل میگیره؟چندوقت بایس مانیکور کنی تا ...

عزیزم من اطلاعات ندارم در این مورد یه خانمی صفحه اول گفته بودن سوال تخصصی تر بپرسن جواب میدن از اون بپرسین

اگه پیش ناخنکار  خوب بری هیچ مشکلی پیش نمیاد  اصلا هم درد نداره ‌ .  سوالی داشتی تخصص ...

خانومی سوالم درمورد مانیکور کردنه ایا ناخونی ک حالت نداره با مانیکور کردن درست میشه یا باید چندجلسه اول کاشت انجام بشه ...؟

منم مثل شما خیلی وقت بود همش تو فکر بودم ، دل و به دریا زدم و رفتم کاشتم با وجود اینکه زیاد نگه نداش ...

انشاالله باز میکاری ..خوبه اره ادم تجربش کنه منم میگم برم بکارم حالا فوقش نخواستم و خوشم نیومد برمیدارم 

بستگی به رشد ناخنت داره . واسه من بعد یکهفته خیلی بلند میشد و دوست نداشتم ‌.  آرایشگره میگفت د ...

وای رشد ناخن منم زیاده ..اره هزینه و وقتش هم هست بخاطر همیناست که سوال کردم اینجا واقعا ارزششو نداره خوب اگر که هزینه ترمیمش و زیاد بگیرن ..اینجا ۹۰ تومن میگیرن برای کاشت اما نمیدونم برای ترمیم چند میگیرن

خانومی سوالم درمورد مانیکور کردنه ایا ناخونی ک حالت نداره با مانیکور کردن درست میشه یا باید چندجلسه ...

عزیزم‌ مانیکور  ناخنتو سوهان میکشن و گوشت های اضافه دور ناخنتو میگیرن  همین