2777
2789
عنوان

اونایی که ناخن کاشتن بیان 💅💅💅💅

| مشاهده متن کامل بحث + 3187 بازدید | 54 پست
 نه  لبه های ناخنت  که تیز  نیست بخواد گیر کنه ـ  میتونی خیلی کوتاه و طبی ...

مرسي عزيزم

من هرروز ميرم حمام اونم به مدت طولاني 

از نظر قارچي مشكلي پيش نمياره؟

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برش داری هر۶ماه یا۵ماه یه بار ۲۰روز استراحت بدی بعد دوباره بکاری  مدت طولانی ناخونت میپوس ...

نه اینجوری نیست 

چون ناخون یه عضو زاینده است و مدام درمیاد من خیلی تحقیق کردم قبل کاشت خودمم مثل شما فکرمیکردم که باید چندوقت یبار بردارم تا هوابخوره و اکسیژن برسه به ناخونم ولی چون مدام اززیر درمیاد و قبلی ها بلند میشن و با سوهان میرن این تصور مردود شد

استارتر عزیز اصلا درد نداره ولی چون ناخون یکم ازداخل باسوهان تراشیده میشه خواه ناخواه کمی نازک میشه که اونم به قول دوستمون کاشتتو ریمو کنی بعد یکماه دوباره مثل قبل میشن ناخونات

ولی زیبایی و اعتماد به نفس میده و ازدیدن ناخونات لذت میبری کاشت عالیه به شرطی که یجای معتبر با مواد خوب بری

وسیع باش و تنها و سر به زیر و سخت...
قشنگ که هست من خودم عاشقشم اما خوب هزینه ش هم هست خوب ..هر ماه کلی وقت و هزینه میخواد ..اما خیلی خوش ...

کلا ۴۰ دقیقه تا یه ساعت طول میکشه و خانوم ها باید به زیباییشون اهمیت بدن و فکر هزینش نباشین یه مبلغی رو برای خودتون درنظر داشته باشین توهرماه

نه اینجوری نیست  چون ناخون یه عضو زاینده است و مدام درمیاد من خیلی تحقیق کردم قبل کاشت خودمم م ...

ممنون عزیزم که اینقد خوب و دلسوزانه توضیح میدی ..حتما پرس و جو میکنم تا یه جای معتبر اینجا پیدا کنم ..😙😙😙😙

ممنون عزیزم که اینقد خوب و دلسوزانه توضیح میدی ..حتما پرس و جو میکنم تا یه جای معتبر اینجا پیدا کنم ...

فدات عزیزم انشالله همه چیز همونجور که میخوای پیش بره