2777
2789
عنوان

کلینیک ناباروری میلاد مشهد

26518 بازدید | 136 پست

سلام خانما کسی در مورد‌کلینیک مبلاد اطلاعاتی داره؟ کسی بوده اونجا رفته باشه؟ آیا راضی بودید؟ قیمتاش چقدره؟ هر دفعه ویزیت چقدر دادین؟ آیا کارش موفقیت آمیز بوده براتون!

میشه برای زایمان راحتم یه صلوات بفرستید

سلام من پارسال آی یو ای اونجا کردم خیلی قیمتا پایینه نسبت به نوین چون دولتیه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

دکترای خوبی هستن اونجا اما اگه راستشو بخوای اونجا چند نفر هستن که با هم مشورت میکنن راجع به شرایطت و توقع نداشته باش مثل مطب برات همه چیزو توضیح بدن

اما بازدهی کارشون بد نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من پارسال آی یو ای اونجا کردم خیلی قیمتا پایینه نسبت به نوین چون دولتیه

چقد بود قیمتا؟ من امروز نوین رفتم فکر کردم دولتیه اما گفت ۶۰ تومن واسه تشکیل پرونده بده منم منصرف شدم برگشتم

دکترای خوبی هستن اونجا اما اگه راستشو بخوای اونجا چند نفر هستن که با هم مشورت میکنن راجع به شرایطت و ...

یعنی چی توفع نداشته باشم

آی یو ایم منفی شد

پارسال قیمت ویزیت ۱۳ بود

سونو وازینال ۴۵

ای یو ای ۷۰ البته برای زوج های نابارور که خانم زیر ۳۲ سال باشه

منطورم اینه که مثل مطب نیست که مشکلتو به دکتر بگی و باهات حرف بزنه، یه تیم هستن که خودشون با هم مشورت میکنن و تجویز

آی یو ایم منفی شد پارسال قیمت ویزیت ۱۳ بود سونو وازینال ۴۵ ای یو ای ۷۰ البته برای زوج های نابارور ...

خب من ۳۴ سالمه نمیشه برم اونجا؟

خب من ۳۴ سالمه نمیشه برم اونجا؟

چرا عزیزم ولی هزینه ای یو ای به جای ۷۰ میشه ۳۰۰ احتمالا

چرا عزیزم ولی هزینه ای یو ای به جای ۷۰ میشه ۳۰۰ احتمالا

چطور میشه اونجا نوبت گرفت؟ من دوستم مرکز ناباروری تهران میره کلا ای یو ای با دارو ۴۵ شده

نوین که امروز رفتم به نظرم گرون بود. شما راضی هستین؟

اره گرونه ب نسبت میلاد..من تو سیکل ای یو ای هستم منصوری ویزیت کرد

انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
چطور میشه اونجا نوبت گرفت؟ من دوستم مرکز ناباروری تهران میره کلا ای یو ای با دارو ۴۵ شده

اینتدنتی از سایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد قسمت مرکز میلاد

فکر کنم اگه ساعت ۷صبح حضوری بری بتونی حضوری نوبت بگیری