2777
2789
عنوان

خونریزی درهفته ی ۲۷

192 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان.من امروزصبح یهودیدم کمی خونریزی دارم‌لباس زیروعوض کردم و دویدم‌بیمارستان..دیگه قطع شده بود..معاینه کردن وصدای قلب بچه روگوش دادن گفتن مشکل نیس بروخونه..به نطرتون‌چیکارکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان باید فقط استراحت کنی چون خون دور جفت وجنین هست که با استراحت رفع میشه منم اینجور بود گفت فقط استراحت کن من هفته ۲۶ دوقلو

دوقلوهای عزیزم 💑عشق مامان و بابا منتظریم زود بیاین ❤آنیل و سام ❤
نه یبوست نداشتم..نزدیکی هم نداشتم...نصف لباس زیرم پربود..تاخود اورژانس اشک ریختم

من چن روزه صبا دلپیچه میگرم انگاری ک گلاب بروت اسهالم  ولی شاید طول روز یه بار دفع نکنم دکترمم ایران نیس رفته خارج ۹دی ب بعد میاد خیلی نگرانم مامانم که میگ مشکلی نیس بیخیال باش و بهش فک نکن همش میترسم زایمان زودرس داشته باشم و بچمو از دس بدم😓

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
من چن روزه صبا دلپیچه میگرم انگاری ک گلاب بروت اسهالم  ولی شاید طول روز یه بار دفع نکنم دکترمم ...

اگه ماه اخری بچه پایین میاد و فکر میکنی ....

حرکات نی نیههاتون کمترنشده؟؟اون‌روزخونریزیومیگماا

نه مگه نینیت کم حرکت میکنه؟؟؟

چیز شیرین بخور و رو پهلو بخواب تکوناشو حس میکنی؟

حرکات نی نیههاتون کمترنشده؟؟اون‌روزخونریزیومیگماا

انموقع ها تازه حرکاتشو متوجه میشدم زیاد توجه نمیکردم الان خوبه خداروشکر هی تکون میخوره😀

طُ هَـمونـ خونے ڪِـ هَر لَحظـه تو رَگـ هاے مَنع😻❤
حس میکنم‌ولی کمی ارومترشده البته صربان قلبش  خوب بود

پس نگرانیت برا چیه تو وقتی صدای قلبشو بشنوی باید ارامش بگیری از اینکه خوبه تکوناش ممکنه داره ناز میکنه برات داره جلب توجه میکنه برات😍😍😍😉