2777
2789
عنوان

خونریزی درهفته ی ۲۷

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم‌ولی کمی ارومترشده البته صربان قلبش  خوب بود

باید بری دکترت بهت شیاف و امپول و قرص میده.نزدیکی هم فعلا ممنوعه.حداقل ۲هفته استراحت مطلق شو

صمنا بیمارستانی برو ک دکترت اونجا عملاشو انجام میده چون هر کاریت باشه خود بیمارستان با دکترت تماس میگیره و کسب تکلیف میکنه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

از این هفته ب بعد وقتی رفتی بیمارستان بگو برات نوار انقباض انجام بدن.ببینن انقباض داری یا ن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

رفتم دکترم بعدش گف نیازبه سونونیسش بروخونه ..فعلا معاینه هم کرد حتی ۱قطره خون‌داخل نبود..فقط اومدم خونه خوابیدم..خیلی ترسیدم خیلی...نزدیکی که ۶ماه نداریم کلا خواهربرادرشرعیم ماخخخ

آها دومیشو زدی یا نه دومیشو باید ۲۶ یا ۲۷ هفته بزنیا

اره همسرم دارو خونه داره به همه پرسونلش گفته این یدونه روگام دست نزنید مال بچه هامه😍😍😍هفته بعد میزنمش 

دوقلوهای عزیزم 💑عشق مامان و بابا منتظریم زود بیاین ❤آنیل و سام ❤